[美少女] 泰菜館 第4分店

期待 檸檬🍋
Thx report ....期待zico
都期待檸檬報告
簡評高高脾嗱,年輕大波熱情,嬌小玲瓏,服務做足有電鑽,可大車但係唔可錫身怕痕,快手快腳有啲急,整體計都係推薦食用。。。
回復 indy2123 #125 的帖子

who??電鑽系指?

今日食咗River,姐姐組,d 相好可能無10年都7、8年前,英文可以,S body 囡囡睇落有健身,背後有公仔似虎清蘭,服務組,前後至細事浴有浴缸,有水簫,上床按背有BM,可惜B C波之間感覺一般 ,轉身吹功唔錯,女上騎功一流比囡囡好快坐爆咗,有大車,見重有時間,囡囡泰式按腳按手有功架。上岸後相信可以轉行做Thai massage,唯一係間房太好氣分,點咗3支立足又播音樂,太暗只係見到囡囡個鼻好高好直但樣就點都睇唔清楚
服務組一定要試試 Tiffiny Madonna 及數
要幼幼相頭組可skip
indy2123 發表於 2017-8-8 11:41
回復 chanpee #93 的帖子

係同一個黎。。。

咁Glorianna掂唔掂啊?

同真人差遠嗎?
JN Lucy, 有冇報告?
回復 fsdp02206 #128 的帖子

純食大波幼齒,態度一般冇服務
回復 不可不介 #129 的帖子

真人黑啲似何雁詩
回復 indy2123 #132 的帖子

Thanks Bro! 咁可以再揀下😆
回復 indy2123 #132 的帖子

似何雁詩嗰個係mioggi..Ching 有無食錯女?
回復 swing03 #134 的帖子

你睇相兩個都有啲似樣啦,對波實冇認錯掛,加埋有鑽肯定冇錯啦
回復 不可不介 #133 的帖子

泰泰好少會白,普遍都黑黑地呀喎
回復 indy2123 #112 的帖子

依家係,以前雙飛膽拖eyes 一定冇死
有冇大大食過 JN lucy?
indy2123 發表於 2017-8-10 01:28
回復 fsdp02206 #128 的帖子

純食大波幼齒,態度一般冇服務

咁真係要諗下先

唔俾錫身。。。咁唔得喎。。。
Glorianna無相,有冇可以形容吓?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 08:05