[其他] 口爆真係好正

口爆緊係正啦!!
when the moments it comes...it feels so good in the mouth~~
試過上水豆豆,環保吹好舒服,吹左六七分鐘,差d吹爆,不過頂得住,如果環保吹吹得爽,口爆就真係爽爆
SWEET 啊。。好多CHING都 report过。。
我愛口爆 發表於 2011-4-29 23:00
http://sex141.com/zh/region-1-building-410.html

利群 3/F B2 有條女口爆好惦架

元朗岩我
近我
我曾經試過打電話俾SWEET,打得通仲叫我上去,點知上到再打電話就冇接,不過佢都算有交帶,SEND個SMS話要六點半先得,下次先啦!因為師兄評價都好好,有d師兄直頭著迷一樣,我其實係想試試,但咁耐都冇見過真人相,所以希望師兄能分享分享!
GodT 發表於 2011-4-29 02:14
試過啦,個人覺得重正過吊西,大家兄弟分享下心得

覺得重正過吊西 當然喇 口爆糸活動陰道 啜住出精比射更勁 有搶火感覺
good good
i agree with you, 口爆=正
封神 發表於 2011-4-29 18:25
揾Sweet啦超正,絕少甘靚後生女肯口爆,唔試走寶

really?? i want to try try
我愛口爆 發表於 2011-4-29 23:00
http://sex141.com/zh/region-1-building-410.html

利群 3/F B2 有條女口爆好惦架

尋晚試過啦,report 如下

芳名:唔知道
樣貌3/5  少婦人妻唔錯
身材: 3/5  有波有羅
技術: 5/5  技術好正
服務: 5/5  主動冇say no
地點:利群3/F B2
過程:
夜晚同fd系大榮华食完飯,跟住去利群洗樓,洗左好多層,最後黎到3/F B2,見到個大波少婦送客,啱眼緣,問價OK入閘
佢挨埋黎小鳥依人被我除衫,一輪調情,技術一般,我問佢可唔可以環保吹,佢好似唔知我講乜,於是我甩套叫佢吹,唔抗拒,好舒服,正式埋牙, 黎料, 女上, 岩晒我呢d肥仔, 唔使郁,
妹妹幾窄,因為我本身唔係大碌都覺得幾貼住條鳩身,正
unun下車埋黎, wow, 好開心,
不過可能飲多两杯啤酒水,細佬時軟時硬
我話不如吹爆我啦,原來佢把口重正,終於爆漿了,完全冇炸形
好耐冇試過射得咁滿足, 個人都當堂精神晒

最後服待我清潔,問可唔可以影相,佢話唔影得頭,咁OK啦,比家用+ 20 tips走人
ca大公子 發表於 2011-4-30 13:10
尋晚試過啦,report 如下

芳名:唔知道

米又係b so
巴塞3冠王 發表於 2011-4-30 13:20
米又係b so

唔知係米 b so,不過佢樣貌都唔錯架

登錄/註冊後可看大圖

討論

無聊: 5.0 醜惡: 5.0
好假: 5.0 離譜: 5.0
無聊: 5 醜惡: 5 好假: 5 離譜: 5
一早比隔梨台踢爆改名+假相la發表於 2011-4-30 16:11
ching 們 有咩好介紹??
sweet 有得插到最後口爆咩?
我都好想試. 以前女朋友都有幫過我, 好懷念
Sweet同Lily都聽說肯口爆,兩個都未見過面.
我估Sweet會外觀好D,Lily會吹得爽D.
純估計,correct me if I am wrong.
support support add 顏射

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 09:58