樓主: fatloong

澳門船票/港澳快綫買一送一優惠

我愛六六八 發表於 2023-1-14 01:59
所以就5值得等!

除非賀生話為咗表達之前只放寬大6旅客免隔離但5包香港人嘅歉意,誠意送上空中快線(直升機)千5蚊1程買1送1嘅優惠,貢禾實第1個排隊!

其實以前啲套票,係香港買送來回船飛添啦,分分鐘信德啲旅行社,二月已開返。
一條友去,訓桑拿都得啦,豪門應該未執,個度睡眠區好大,唔駛住酒店慳好多。
vv369 發表於 2023-1-14 13:58
其實以前啲套票,係香港買送來回船飛添啦,分分鐘信德啲旅行社,二月已開返。

船有排先回復疫情前最密15分中1班

旅行社咁快開未必夠生意
vv369 發表於 2023-1-14 14:00
一條友去,訓桑拿都得啦,豪門應該未執,個度睡眠區好大,唔駛住酒店慳好多。

睡眠區嘅
1) 床位數量
2) 舒適度及穩固度
3) 床位內冷氣供應
4) 冷氣被供應數量
5) 床位間嘅隔音能力(完全100%聽5到出面開show嘅音樂)

以上提及嘅响十八桑拿算5錯,豪門又得5得??
我愛六六八 發表於 2023-1-14 18:57
睡眠區嘅
1) 床位數量
2) 舒適度及穩固度

睡眠區離大廳好遠㗎,一定聽唔到開Show 聲,豪門你未去過咩?
船都未開番正常班次邊有咁快有龍票

vv369 發表於 2023-1-14 22:45
睡眠區離大廳好遠㗎,一定聽唔到開Show 聲,豪門你未去過咩?

未!介紹吓,價錢,囡囡,服務,飲食,設備…………等等。
宜家都冇囡
多謝師兄分享
我愛六六八 發表於 2023-1-15 08:32
未!介紹吓,價錢,囡囡,服務,飲食,設備…………等等。

我都4、5年無去啦,以前價位同十八差唔多,一般有廿條女俾你揀,越南、大陸、韓國咁啦,有時有黑妹。
地方就大過十八好多,無遊戲玩,地方比較清靜。壹號未開之前,我經常去豪門。
vv369 發表於 2023-1-15 14:21
我都4、5年無去啦,以前價位同十八差唔多,一般有廿條女俾你揀,越南、大陸、韓國咁啦,有時有黑妹。
地方就大過十八好多,無遊戲玩,地方比較清靜。壹號未開之前,我經常去豪門。

豪門是我第一間光顧的澳門桑拿,同意環境十分之清靜,個浴池好大,餐區在技師休息房與大廳中間,可以一路食嘢一路睇靚女出出入入,最重要是經理絕對唔會無謂咁騷擾你,所以你可以hea足時間先揀女。豪門疫情前仲有以下幾個特點:

(1) 可以唔玩桑拿,直接揀女;
(2) 佢哋有一種穿紅色短裙嘅師傅工,輕熟女型,可以開大,不過計埋貴過技師,情況類似壹號嘅黑絲師傅工,其實其他師傅工都後生靚女。
現在有套票?
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

外港 -上環復航
vv369 發表於 2023-1-15 14:21

豪門桑拿殿個靚仔職員話揀囡與否都係只可逗留12粒中咋噃!

真係有睡眠區?

你系咪指呢間?

Winston91 發表於 2023-1-15 15:09
豪門是我第一間光顧的澳門桑拿,同意環境十分之清靜,個浴池好大,餐區在技師休息房與大廳中間,可以一路 ...

系咪指樓上圖片指果間?
我愛六六八 發表於 2023-1-26 18:06
系咪指樓上圖片指果間?

是這間。我未試過在豪門過夜,不過疫情前,聽經理講如果有揀囡,可以安排在炮房瞓覺。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-25 11:59