[足浴保健] 風韻猶存的老闆娘

回復 易生 #1 的帖子

易生師兄!我信錯141某位師兄一樓一鳳姐玩樂賽後報告,今天我到荃灣找一樓一鳳姐沙沙性服務,荃灣鳳姐沙沙服務態度非常差令我不開心,那個鳳姐沙沙在荃灣河背街48號,我目測鳳姐沙沙年約45至50歲,身材36 B cup 但廣告自認 36 C cup 最差是她一雙人做假波黑乳頭,她說對波可以看可以手摸絕對不能渣波,服務態度非常差最終要自己手打飛機完成交易,但她性服務收費確實是荃灣區最平價$ 250 港元 一次性服務。

看了易生師兄賽後報告令我學識不少香港足浴場知識
美宝part I係無得彈
用手機回應 adsl42 #39 的帖子

我估有。我問過佢,佢推話無套。不過,我早個幾月上過去,換衫沖涼時聽到隔離房的技師呻吟聲不絕,好似好輕奮咁。hj斷估無呢d聲。沖完涼出黎,特登留意下,見到技師真空短棗紅色裙,頭髮亂亂的出黎沖涼。我估熟客或靚仔可以。對我來說老板娘手骨唔錯,hj有一手。聽佢ml聲,都好風騷,不過點都四十歲黎緊的了,去納米搵靚妹好過。
請問樓上提既納米即係邊度呀?果度有幼幼?可否PM我介紹一下呀?
通常作客既先有全餐(佢地主場無全餐
近一年上親去都無機會再俾老闆娘按過....
成日都好旺場....
星期3放假中午3點去到....要係露台按...真係第一次,有無咁旺呀....
好好多謝分享
Thanks for sharing C Hing. Must try one day
呢間場我都去過好多次,有開大,但唔係個個有,其中有個技c我揾左拒幾次先有,仲要無套中出,不過事後自己都有d驚。。。。。

師兄!我昨天又是去了一間店名叫開心,位置在元朗安寧路65-67號2/F,,都有兩個技師,約三十頭,其中一個名字叫英子,間野房間較細,要扣少少分,不過浴室夠大唔會撞手,.PART 1 可以普普通可以接受,傾落呢個場係全部駐場,唔係7日鮮,所以要有真功夫搵食.PART 2 就例牌起個機啦,可惜技師服務差又無身材,仲對我嫌三嫌四老實說我是消費者,埋單前說明$250.比錢時才說要$350,我照付出金錢$350,我想我可能去了冒牌足浴店,消費貴又激氣不開心,下次要看清楚師兄介紹地址
Tux brought......
老闆娘貨真價實,元朗首選!!
好推介,要去支持
用手機回應 吉野太池 #30 的帖子

師兄有無好介紹呀?
豹紋 LACE 點忍得住
成身鬆晒

多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-8 15:58