[情報] 福樂專區(2)

我發覺賣廣告果班囡囡,價錢真係貴我離地,而家大部分都開90分鐘body$650-750, 真係好能貴,反而掃樓無賣廣告或者替工果d囡,開價就合理d。$650有開大。

不過我唔多中意掃樓,又辛苦又花時間。

油麻地旺角桑拿場,開大$700-800已有好多選擇。有時睇師兄交流,都心思思去試下,試完又無興趣反食。

回復 uknowwhen #42 的帖子

福樂有d女有隱藏收費,洗樓小心
我有次遇條經常賣廣告嘅女,廣告係寫600不過我係掃樓佢就開400,同一總服務。
taku_taku 發表於 2017-1-31 14:54
回復 uknowwhen #42 的帖子

福樂有d女有隱藏收費,洗樓小心

When some say 3/4/5, even 5 does not include plan c...
回復 dragon8686 #45 的帖子

現在開3/4/5既9成出事
一係3=380
一係3=dup only唔包hj
我寧願囡囡老實同我講dup骨出火400
好過入到去逐樣加錢
過左年,希望有新囡啦!
rulebreaker007 發表於 2017-1-31 20:49
過左年,希望有新囡啦!

冇乜可能啦,除非舊果班肯走

所謂新女
大部份都只係由其他區過黎
期望有新血
dragon8686 發表於 2017-1-31 15:29
When some say 3/4/5, even 5 does not include plan c...

Bear in mind the rule
- too good to be true-
even 4/5/6 is the lower limit in the market now

回復 陽巨長 #40 的帖子

同意......以前有幾個陀地好好玩......
宜家果啲3、4、5有啲推油又要加100,出火又要加100,擺明搵笨,真係貼錢買難受
用手機回應 阿里阿些唷 #52 的帖子

陀地kate 最正,但搵唔返佢,應該上左岸
用手機回應 阿里阿些唷 #52 的帖子

仲好似有個叫cat ,係kate d 朋友來,d前戲好正
褔樂真係伏多 問完價入去加呢樣個樣,搞到女女話345我反而唔敢入
taku_taku 發表於 2017-1-31 20:14
回復 dragon8686 #45 的帖子

現在開3/4/5既9成出事

Totally agree bro
真係好老,唔掂
油麻地鳳樓揭發命案。現場佐敦道19至21號福樂大廈一個鳳樓單位,近日傳出臭味,今日中午12時許,保安員接獲其他住客通知後報警求助。

警方聯同消防人員到場,揭發一名40餘女子倒斃屋內,身體已發黑及發臭,相信死去一段時間,由於屍者身旁有一堆炭灰,現場檢獲遺書,初步相信她燒炭自殺,事件無可疑。

好似係 4C 單位

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 12:02