環保吹一事...

definitely unsafe! beware of STDs!!
同老婆就可以,出面就唔好冒險啦。
要安全
不要找囡囡了
講真
有dom都有機會中招的
(Ching要同女大車特車?是不是欣賞女女口的精液味,hahaha)

你日日都食好多腐肉入口喇, 個口仲肯定臭添, 又唔見你收口?

用你個不能清潔的理論, 你老婆, 自己女就無問題?唔通你好鐘意食自己d精?

自己唔敢做, 無人話你無膽, 但就唔好侮辱一眾男女, 你講健康, 講病唔怪你, 但開口埋口公廁, 你就日日係自己屋企食自己痾的屎
我出嚟玩 不嬲吾帶袋.....
同女女舔私处是否会出事?湿吻呢?
Pay safe is better.
怡家世界乜都講環保
I have been infected with 淋病 and  衣原體 by doing oral sex without condom, luckily those were less serious sex diseases and I heal just by taking medicine for a few days, so please do not do that.
玩環保吹前也很理智, 但上星期同柏芝做時, 初時碰碰車, 最後我瘋了似的又大車又環吹, 當時只有"性", 设有"怕" !
回應 wong02067 的帖子

thanks brother inform.
怕就未攪啦, 貼錢買難受

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-7 02:12