[情報] [初哥版]~ssp真實情報交流(4)

講真,係深水埗搵食都係為服務為主,真係搵靚女就唔洗嚟啦
最仆街係又老身材又無兼態度差同無服務,自己打飛機好過!
狂徒 發表於 2017-12-3 22:48
咪係,勁撚抗拒叫老公

其實叫honey都係,你叫多兩聲咪算囉
ivanwcm 發表於 2017-12-3 23:30
其實叫honey都係,你叫多兩聲咪算囉

無撚有錯

(警告)
都係果句,我好長氣,不歡者請自行skip
今晚有時間等多打多一份報告先,
話說小弟一年前先係香港開始係出黎玩,
頭幾次都係出國旅行時,同朋友去
係香港真係唔知架步,
無意中聽到有個四台既存在,
咁就緊係上去睇下D廣告,
聽人講深水埗係熱點稱得上係集中地,
一睇廣告發現,嘩!咁多靚女既!
咁仲洗咩又返大陸又去外國尋尋覓覓,
當然朋友仲有同我講過,啲相最多相四成就好
咁我又開始做功課,頭號目標褔華安娜,
一開始唔識路,係深水埗兜左一段時間
到搵到地址上樓既時候見前面做個師兄,
咁就跟係佢尾上樓,原來個師兄都係搵安娜,
佢一開門Wo!!!!見到同廣告有九成似,
真係靚女,心唸今次冇死,第一次出黎就行運,
目標明確,不過有個大問題,
前面個師兄入左閘,咁我就掃下樓,
當然同一幢樓既其他囡囡都有廣告,
但係撳鐘開門一睇,嘩邊條仆街叫我信四成,
哩個觀念我徹底拋棄,
返到去我目標安娜門口等,
正所謂:如果癡癡的等某日終於何等到~~
我唸我應該等左起碼大半個鐘佢都未出黎,
我係比較硬頸,我死唔信佢唔出黎‼
係哩個期間有好多師兄上上落落出出入入,
有個師兄兜左兩轉都見到我,
就笑笑口問我條女好正架?
我微微笑一笑叫做回應佢,
而我企既位置左手面,
就有另一個囡囡已經前後有兩個客完事,
見佢個樣都Ok,不過我係好執著既人要繼續等,
最仆街係,我懷疑其中一個師兄知我係到等,
專登同囡囡係門口附近做,
我已經忍左好耐,加上囡囡啲呻吟聲,
我真係頂唔順就快爆,
見左手面個師兄出左黎,我就撳鐘入去,
係近距離再睇真啲,其實囡囡個樣真係唔錯,
目測廿中至三十頭左右,
身材都唔錯,中等身材唔肥,吸手波
岩我口味,問一問囡囡原來叫單單,
之前都有師兄問過,印象中冇人回答,
佢幫我除衫沖涼,但企咗耐要小返個便,
佢不停用對波刷我個背,其實我已經硬晒,
去小便比較麻煩,
就係個時佢突然係我對腳之間用隻手係後面兜去玩我啷啷,
問我去完未,等唔切要同我做,
我就話你咁樣我更加痾唔出比小小時間我,
之後係咁“之”我,又玩我其他位置,
等我抺完身就拉我去床,話要食腸腸
老實講,我覺得佢講野幾好笑
上左床之後就幫我吹,吹左一陣就入戲肉,
佢係上面坐,發覺出事la!!!
佢個妹妹好緊,我一入發覺超舒服,
加上我谷左得太耐,
我比佢坐左唔知有冇兩分鐘就射左,
之後佢攞住個袋笑住講,嘩!你射咁多既,
代表你好健康喎~之後又問我要唔要多Q
我果次冇黎多Q就走左,

到第二個星期我又去左,
前戲大致一樣省略唔打,
佢吹既時候用個妹妹對住我,
我第一次有衝動想奶落去,不過最後都冇
今次佢叫我正常體位,
我話其實我經驗唔多,
啲動作唔係好流暢,
佢就抱住我埋佢身邊,再用雙腳箍實我
用腳夾住我帶動我既動作,
果刻真係好有女友Feel
今次做左一陣就射左,
各方面整體黎講,
樣同身材都Ok,又夠緊
有女友Feel,又玩得,又識氹人開心
我比佢有8.5分
tmchangames 發表於 2017-12-3 23:52
(警告)

單單真係唔錯,我之前都食過幾次,海底撈月個下幾正🤪
單單幾好服務,我都認同
Denniskwok88 發表於 2017-12-4 00:36

師兄都試過哩招?
打文時回憶下都有啲硬硬地,
好耐冇搵佢,都想再去同佢聚一聚😆
請問同樓GiGi同王菲得唔得呢?
tmchangames 發表於 2017-12-4 08:21
師兄都試過哩招?

你照直頭係佢嘅絕招啦

剛剛去鴨寮237 2樓 " 貓"室. 年齡三十頭,約5呎6,7,夠大件, 唔係肥 嗰隻, 係真係骨架大嗰隻, 小弟鍾意呢種, 服務一般, 我叫佢 瀨我背脊, 佢照做, 算係 配合, 搞嘢 只係用咗一個姿勢, 我托高佢隻腳 上我博頭,唔 知點解今日好有狀態, 扯旗扯到好 行, 成 支 嘢入曬, 呢隻姿勢可以插到最入 佢有啲 痛咁嘅樣 用手 微微 推開我, 我理撚得佢,推開佢隻手, 繼續 深 插, 佢都半推半就 我見佢個樣扮曬反白眼 唔知真定假 總之我睇得好過癮 就咁樣好快就搞掂,
呢條女服務一般, 佢話 啱啱嚟, 不過佢 最特別嘅, 係個樣小小似 AV Julia, 係有少少㗎咋
佢連名都未有 叫我幫佢改個名 我話你就叫Julia囉
唔知佢 之後有冇真係貼Julia呢個名喺門口啦
Denniskwok88 發表於 2017-12-4 00:36

單單有冇車牌?
poohchi 發表於 2017-12-4 16:50
單單有冇車牌?

我都有試過,單單話出嚟玩有得錫都唔好試啊,靚仔🤪
狂徒 發表於 2017-12-3 22:48
咪係,勁撚抗拒叫老公

岩呀, 一聽到其實即刻打左7折
tmchangames 發表於 2017-12-3 23:52
(警告)

謝謝師兄報告
回復 Denniskwok88 ##95 的帖子

錫就無需要,人人都要錫,啲囡咪⋯⋯感覺就有點怪。所以從來吾會錫,吾會車
gig16 發表於 2017-12-4 15:04
剛剛去鴨寮237 2樓 " 貓"室. 年齡三十頭,約5呎6,7,夠大件, 唔係肥 嗰隻, 係真係骨架大嗰隻, 小弟鍾意 ...

上去睇過冇掛牌冇燈著,系咪C室臺灣學生妹莞式一條龍?成層樓其他女老丑中女多!oh my god!
福華130 3/樓 右手邊直入尾房(唔記得咩房)
候生30歲 個樣似戴辛蔚
身材B波pink,白白正走見冇腩
過膠吹,落KY,轉位冇黑面

其實$400都算係咁

依排多左好多食得落既囡,所以未打算返食

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 09:27