[美少女] 有無師兄佑點解依家出POST一定要TAG LINK

簽到
名稱: abc
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/18838-尖沙咀-美少女-lv.仙女.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好麻煩,攪到有時想打一兩篇都覺得煩...
問過了,純商業決定,保障落廣告客戶。。。。。
回應 易生 #1 的帖子

真係倒米行動黎....明明唔係講個間野都要塞一個link入去扮....
有手尾ge就係Thread頭寫明...無ge就..引人誤入條link...整衰間舖...
就係因為咁,我出唔到REPORT
飛行員 發表於 2013-5-7 14:45
就係因為咁,我出唔到REPORT

就係因為咁,我被 刪 report 加 warning
回應 cm77 #6 的帖子

唉~~攪到我地E D 金牌會員都有D心淡.
飛行員 發表於 2013-5-7 14:59
回應 cm77 #6 的帖子

唉~~攪到我地E D 金牌會員都有D心淡.

吾關 金 吾 金 事, 只要係有心分享的 會員, 都會心淡....
一係就去晒 搵囡手冊 越界 出 post

一係就去 vip 房, 不過裡面都是 小圈子 貼相 呃分 多 (p.s. 我都有個 超老 阿更 ^^" )
e + 好小CHING 出 NC REPORT, 可能就係咁野原因.
都無nc介紹,點出到post
中出沒注意 發表於 2013-5-7 09:07
回應 易生 #1 的帖子

真係倒米行動黎....明明唔係講個間野都要塞一個link入去扮....

其實我覺得佢呢招真係好白痴,話就話想人鼓勵人用佢廣告,但就係反效果...我已經唔想出POST,如果我借用果條LINK條女下左線,咁變相我個POST都開唔到,既然浪費我時間去打一篇野,又唔知玩幾耐,咁我寧願做CD-ROM
只可以講句個論壇越變越差...
回應 foureyelo #4 的帖子

點解無人向版主反應.....or 反對....
千祈唔好去灣仔某條街 141號靜坐就得啦....
話時話...那天頭XX行街...突然抬頭見到雞Y咁大隻字141....差D中左入去
回應 易生 #11 的帖子

師兄又無需心淡...你話齋....米做下CDRom先囉....或者有野想講米用短信週知各好友...唯有用短信吹住水先

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-29 23:35