[囡囡動向] 36D大波有長腿, model咁既身形, 真係好似城城女友呀~Gi Gi

身份保密
身份保密  發表於 2013-5-23 13:36:19 |閱讀模式
名稱: Gi Gi
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/7590-銅鑼灣-樓上骨-GiGi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Gi Gi

剛剛食完個淫妹Gi Gi, 身材 + 服務好鬼正! 佢個樣好野艷又淫, 笑個陣又鬼死咁冧, 個樣真係好有明星感覺~
床上夠放, 淫蛙痴女上身, 需索好大! 我最愛既都係佢既body! 5尺7高挑model身材, 36D巨乳, 全走肥, 蛇腰配40'長腿,
魔鬼身材! 真係殺死人!!服務段段有, 有水中Body, 水中簫, 床上主動車, Baby oil按摩, Body推油massage, 有玩大波夾香腸,
好舒服, 又用蘭花手捽雀仔掃pat pat, 好玩到暈 ! 家陣泰妹d服務真係愈黎愈好! 當時已經扯旗!!! 佢未停咁繼續進攻, 摩打脷奶lin奶旦奶袋,
3段攻擊, 再黎AV式深喉環保吹, 真係差d想口爆佢!!!

正場男上抽插, 女上big波漡漾, 我勁揸佢對堅廷又彈手嘅巨乳, 轉身推身, 女女美股、纖腰配長腿, 見到都high晒, 大插特插, 最後推爆發射!
聽講話短期客串, 要食真係快手D~~~
回應 匿名者 #1 的帖子

睇落真係幾正
no photo, no photo no truth la
条女好正!要试试
唔錯唔錯
師兄乜泰妹嚟咩?
多謝師兄分享
回應 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄分享

以前觀塘果個?
点解泰妹識講國語嘅!帥兄太多report要出啦!一時忘記了。師兄-真是繁忙,一日要出幾十個report,
真令人费解。哈哈
鳳鳴好少咁嘅囡囡, 通常沈實啲, 無咁浮誇
多謝師兄分享
變左泰妹既 @__@""??

入面話中國bo @@
係咪以前觀塘果個?
好正呀
回復 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 09:12