[足浴保健] 再訪灣仔舊主場 - 花X

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

(個網址唔係我去果間)

自從轉左工作地方已經好耐冇去,之前近一個月都去兩三次
記得第一次去既時候都係膽粗粗去做白老鼠,樓下等LIFT時見到個身形幾FIT既女仔,應該未過28
佢等等下行左樓梯而我就繼續等LIFT,之後就好似拍劇咁入房時就係佢SERVE我
如是者差唔多一至兩個星期去一次
不過自從搬左OFFICE就幾個月冇去了

琴日行過樓下就上一上去啦,桃花依舊人面全飛,正常既呢一行既TURNOVER幾大,幾個月分分鐘又一班新人
好在我既FAVOURITE仍然係到,岩岩老家番黎差足電,膚色都好左而身形仍然窈窕
PART1 PART2 內容都係果D喇,不過SPA房整左電視,幾特別

見到幾個新人,比較特別係有個妹妹仔,應該20左右,份人好似D傻大姐咁,唔知話佢傻定天真好,五官幾好,如果修多少少身應該唔錯
另一個好似叫芳芳,我等房時係大廳同佢傾左陣,幾淡定有韻味,的確唔岩要青春既CHING,但想傾下計有女人味既呢個都唔錯。

埋單...區內公價
多謝Ching報告!
thanks for your sharing!
not yet tried on Wanchai!
any suggestion?
回應 炸野 #1 的帖子

師兄可以pm地址,有冇c餐落樓價多少謝謝。
多謝Ching報告!
灣仔看來又系$500打埋機落樓

Please PM me the one which you went and I might try it next time.  There are so many "places" in the Wanchai area and I would like to try those with not so old ladies.  Thank you!!
師兄請pm地址,thx
ching請pm地址,thank you
師兄請PM地址,THX
多謝師兄報告
多謝分享
多謝Ching報告

ching請pm地址,thank you
師兄可以pm地址,有冇c餐落樓價多少謝謝。
多謝師兄報告
師兄pm地址可以嗎
師兄pm地址可以嗎

回應 mtsunny_2000 #19 的帖子

ching, 是花都. 在湾仔MTR出口旁
never to go back again, such a bad place

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-30 14:39