[囡囡動向] 波妹混血兒, 深喉環保吹,SN式服務完美女人~【Sha Sha】

名稱: Sha Sha
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/22238-炮台山-樓上骨-ShaSha.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

背景: 波妹混血兒, 識講英文, 白話
樣貌: 面尖眼大,笑容甜美,有酒窩,一句講晒,靚女!
身材: 5'6左右, 走肥有腰有pat,波波有34C Cup,波上有青筋,驕少玲瓏,皮膚勁白,pat pat好正
技術: SN式服務,前後浴+抹身,水中簫,推油massage,R pat pat R 袋袋,有車牌,深喉環保吹,騎功吾弱
服務: 態度好好,服務有HEART,時常保持笑容!

過程:  timing都幾好,入去見到真人,sha sha面尖眼大,笑容甜美,皮膚勁白,果然靚女!講相頭,冇投訴,真係發夢都無諗過!

靚女幫我除衫沖涼,沖涼好乾淨,慢慢咀了我一下,再跪低同我水簫,佢閉埋對眼吹個樣正到唔識形容!之後幫我抹身,兩條肉蟲躺在床上,
佢叫我轉身,十指温柔地輕掃我背,用baby oil推油massage,R pat pat R 袋袋,正宗泰式服務,令我非常relax,呢野幾好我慢慢可以投入狀態,
轉反身開始互攬互車,好有女朋友FEEL,佢仲不時用佢對34C波波响我身上磨黎磨來, 前奏玩食蛋 + 深喉環保吹,吹奏時快時慢,簫技真係非凡!
正場做嘢都喺嗰幾招,囡囡投入度亦高,十分配合,騎功好,有節奏,最後男上半邊燒鵝脾發射,非常正! 囡囡亦波我屌到滿面通紅喘晒氣,好有征服感!

完事後佢又好溫柔咁替我沖身抹身,望見佢嘅雪白肌膚和甜美笑容,真係冧晒!無晒煩腦,已經約好再次返食。

多謝師兄分享
多謝師兄報告
回復 小吉哥哥 #1 的帖子

多謝分享
多謝報告
多謝C兄分享
不錯不錯!
好想試下。
多謝師兄分享
Thx for the report!
多謝師兄分享
多謝分享
波妹姐係咩地方
囡囡真人同adv相分別大嗎
有冇咁好服務呀!
thank you for your sharing
NICE~~~

多謝師兄分享
多谢師兄分享
多謝師兄分享
回復 小吉哥哥 #1 的帖子

多謝師兄分享