6歲日本小妹妹 超濃妝10級驚嚇

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

而家啲小朋友好早熟,細細個就化妝甚至整容,不過呢個6歲嘅日本小妹妹依然令日本網民好震驚,先研究吓佢個妝,超長嘅假眼睫毛仲大過對眼,而且上下都有睫毛,我諗起毛茸茸嘅曱甴腳‥‥‥另外眼頭同眼皮仲搽咗白色眼影,超驚嚇。日本網民就話:「我想睇吓佢父母個樣!」、「幽靈呀!」、「身份不明嘅生物!」睇真啲佢仲染咗髮,6歲,唉。- Z! X5 u- i$ g- I! y% p# \

" B# B6 G& s( N- }6 S+ q# C- O1 j1 ^8 @ 11.jpg
+ e* C# X4 j9 E  E7 O  Y- g1 {+ n
  s3 W3 d" {/ F0 {* o! X 12.jpg ) S1 E3 Q3 R# J1 P4 e; s& C

: R$ V$ d8 k" J$ Q; E7 `5 C& p1 q
完全想像不到6歲
回復 paperline #1 的帖子# c8 u' w  t& A6 h
+ H1 h* X4 `* ]7 J( H
怪獸小妹好, 可能在日本會很出位
樣貌唔會覺得特別討好囉...
嚇死人咩
! z1 k  j( Q$ ^" x' \+ j0 |
日本女生出門就是要化妝' v1 c3 B+ U; @6 f4 _7 [
不管是淡妝還是濃妝* K8 z% K: f" [- J1 |" D
因為她們認為這是禮貌
! _! O9 F/ F, ?只是6歲太早了吧= =
回復 paperline #1 的帖子
4 J+ N7 D" t7 E! E* I: ]* f1 s$ G
4 w+ v9 {1 D: Q  j6 F嚇死人咩
咁細已經咁, 大個左都唔知點!
巧恐怖啊
zetakamiru 發表於 2015-9-9 12:05
+ f" Q4 Z5 ~# g  c, i咁細已經咁, 大個左都唔知點!

8 ]2 [2 B) H9 l/ e& F5 H6 I) P大個嚇死人
有點恐怖的化妝ㄚ...+ Z8 q7 B9 ?0 ~4 D7 K0 j' a

; Z; d( r# n: w# m六歲而已 以後是準備要進軍風俗店還是拍av嗎
動人畫面!
回復 paperline #1 的帖子
, k0 ^5 V6 J1 Q% g- B6 \+ S) q: u2 Y# q7 |' z" }! w, i0 t
very ugly, too much make up on( b, T$ h! C* D& r$ F3 e5 t8 w
回復 paperline #1 的帖子! Q+ v1 |' H, X

9 i- x+ v" _  a- i/ ^) r1 ]那個星髒來的
這太誇張了
8 L; r( v& q* s4 O' I3 U萌感都沒了
大個一定後悔
這麼厲害 哈哈 畫的超超超特別的
7 u, \- ~) v0 A) g; h所以以後長大不得了了

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-24 04:29