[天氣分享] 水景云天

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

因為最近聽到天氣唔多好.新手既我都唔敢周圍試.最終去左大場
由皇崗免費車接到去門口.首次去到.都幾大家,很多水療,美容,采耳走來走去.視角上唔錯,
在大堂做了一個按腳 #588  唔錯,健談.聽講佢係果度大堂按腳鬆腿紅牌...大家有興趣諗諗

之後因為星期六日.上房要加2鐘.所以做美容#50 唔洗加鐘, 過程之間都有問我要唔要,特別任務,話最近很嚴
更有長明燈 ,開到凌晨才關..最後比佢地講到都驚驚地..決定唔試,這個地方過夜就算

整體大場感覺不錯...風大雨大都係一個好既選舉
total how much $$$
回復 asd06 #2 的帖子

600 左右,關口卷大堂加一蚊可做,
回復 yiumansan #4 的帖子

大場我諗都係咁..因為有小費吧...
听到全包二百多?
水景都幾貴
多謝分享
回復 Metallicjan #6 的帖子

以我知..應該無全包宜樣野..全部都要小費.小則,50,100...
有特別野可能都幾百蚊
經驗之談
正骨場唔好做邪野; 邪骨場唔好要求正骨質素,
除外你好有錢, 比得起,
不然, 唔抵玩

福民有間,唔開名啦,我 WeChat 個相熟囡囡,話未查過。大場,只打老鼠機,可以著住衫揸下波。
都只是 318 人仔,已連 150 小費......
謝謝大大分享
回復 netpolice #10 的帖子

ching pm 可以嗎?
Pm pls brother, thx.

唔啦!其實唔係大場,都係中中地的場,正場囉,有兩公婆咁去按摩的。按摩師個個不嬲都穿褲。只是有次上去見最近係佢,去按正骨,點知原來俾摸波波,先知道原來有可以打機.....
回復 fafafafafa #1 的帖子

去大場都唔錯㗎
回復 fafafafafa #1 的帖子

thanks for sharing.
回復 netpolice #14 的帖子

但係咁都唔太貴呀...
回復 yeung_gao #15 的帖子

除左貴左d之外..其實都幾舒服
福民有間大場? Pls PM
回復 netpolice #14 的帖子

你當做福吓我地, 衣排出唔到貨, PM 嘛

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 08:40