[囡囡動向] 經網友確認,智賢揼骨係元朗數一數二咁好,按完自動硬晒,加上佢個樣又淫又好砌,我都抵唔住誘惑,砌到佢呻吟叫喊,確實好砌到不得鳥!

名稱: 全智賢
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A41389-元朗-樓上骨-全智賢.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

經網友確認,智賢揼骨係元朗數一數二咁好,加上個樣又淫又好砌,就約時間出火,入到去佢幫我除衫沖涼,好細心幫我沖洗,自己雙手老實唔客氣偷襲佢,波磨股推,好似妹仔服侍少爺仔,服務又貼身又貼心,好鬼舒服!上床先黎幫我按摩推油,開背有心有力,練肩膊同大小腿果幾下,真係既落力、又舒服,按背一流,手勢正宗,力度大且穴位準,按摩埋全身上下,慢慢按摩埋全身,畀佢捏一捏輕鬆不少,推油時從頸部開始由上至下,全身都有照顧到,用手掌由近腳爭筋位往上推至patpat,重複用力推,俾足心機交足貨,推鬆全身,成個人真係舒服晒,最後壓軸嘅前列腺推拿,按完自動硬晒,好有效,感覺仲硬過平時。跟住囡囡不經意就擒上黎奶我linlin,前奏勁有互動性,大玩長腿誘惑,修長美腿掃我弟弟,勁刺激,漫遊全身再吹蕭,吹到雪雪聲,look大對眼望住我放電,電力好勁,真係電到我心花怒放,帶套女上,入面好窄,濕曬又熱,一邊騎一邊擺動蛇腰UN,乳房圓圓大大又白滑,真係興奮死,用口奶LIN頭,我出盡力頂,頂呀頂,佢叫呀叫,換男上插插插,佢妹妹真係好濕,好多真水,條賓周FEEL到佢收緊陰肌,揸住對波,屌到拍拍聲,刺激性太強,直至插爆!囡囡話佢黎緊14號就要返老家,我諗都唔諗就book定時間黎爽多次了,嘻嘻!

多謝師兄分享
多謝師兄分享
按到你硬

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 12:15