[天氣分享] 最近都係吹大風

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前去開滴水療真係乜叉都唔敢開,聽聞持續到2021年底,上大陸工幹真係出次和尚差。
請問各位師兄有大膽滴噶place可分享?
回復 BENJAMINYY ##2 的帖子

大風啊,廣州番禺前幾日掃黃行動,留港消費了
大陸宜家又貴又危險
依家大部份都係經微信玩, 有門面既都打柴
回復 mwong12 ##5 的帖子

可惜小弟平日都係走過不留情,好少抄牌
留港消費
回復 cense_hk ##3 的帖子

番禺也扫黄吗?但不见有新闻说的,师兄从哪里知道的?谢谢!
回復 黄华德 ##8 的帖子

前幾日,qq群班師兄討論緊,仲有警察動員大會視頻。
掃得也太密了
回復 handsomej ##10 的帖子

老習掃黃打非進幾年都幾大風
留港消費
成白打風冇得玩。
常平也查客房
香港都掃埋一份!
回復 sklhongkong ##15 的帖子

CP also have room check, really ?  Where is the news from ?
回復 robertkmc ##16 的帖子

Heard from CP foot massage ladies that one of the famous hotel have room check after the wedding party of the hotel owner.
回復 asif ##17 的帖子

Thank for the message !

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 09:52