一對夫婦結婚很久呀

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如果你的妻子沒有和你做愛關係,你有什麼看法?( j" C9 T  x" U; ^
她就是不想做愛。
雙方都有問題。
回復 Monfortino ##1 的帖子
# B( ?7 o- {' g, z3 K: k
; S6 Z5 V8 Y* _) Z8 L1 p老夫老妻,完成生仔義務
遇到一對夫婦,慶祝六十五年結婚紀念。
大家感情出現問題
回復 slsquiver ##1 的帖子6 t% W" W  A6 R; ?( L" N

3 c0 b" ?- B3 D/ g- b大家都步入更年期啩 !    
& `7 z$ J* d  n, U" ~* \" I0 {7 n' b8 g3 }; D9 g# j
回復 slsquiver ##1 的帖子
4 G7 i6 M  j0 H6 ^+ P1 s& Q% X: `8 V' N+ r1 ^) Z4 c; v# G
以前我老婆也不想做愛,可能我地有小朋友和結婚太耐,但經過我多年教育後,現在還可以,以前佢好唔鍾意吹,而家比我訓練後也會吹3-6分鐘,我覺得你點教佢好重要,慢慢來比點心機C兄!而家仲乖乖成日拍片,留番日後好好 欣賞😍
一個月執2濟😍😍
CYlife 發表於 2021-1-6 00:14 $ T: J" o3 x+ z( k
回復 slsquiver ##1 的帖子
+ H3 c3 p1 x$ ]2 e. |
+ U7 P) `5 c. z5 @9 s" P, h5 @以前我老婆也不想做愛,可能我地有小朋友和結婚太耐,但經過我多年教育後,現 ...

; \0 R7 E! E6 O, I0 eGood,   how did you train your wife to do blow job with you ?   Can you share ?   
回復 大賓哥 ##9 的帖子
1 ?; p  X4 z# ^* ]  R3 z4 n3 g5 Z6 s; u2 f
Pm 我吧!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-28 05:00