[尋人] 北角馬寶道陽陽

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

陽陽雖然年紀唔細,但女人味夠,斯文有禮,白滑走肥,服務良好。
上個月去同一單位已換左另一囡囡,有冇師兄知道佢現狀?
上岸啦!都做左咁多年
我都同意你所講,真係有女人味 白滑走肥 服務就正常
我早幾年仲會成日搵佢 但我後來轉公司 又搬左屋 北角唔多順路
佢又成日休息 所以好耐無去了
我好記得第1次叫雞就係搵佢
回復 cplee80 ##3 的帖子

我又未係第一次
但都係初初出來玩無幾耐
有時搵其他囡,會有D原因有時出唔到要手打出
但搵佢就次次都出到
可能人夾人,佢都算我杯茶
所以以前諗唔到搵邊條囡的時候都會想搵下佢
missing her
她是一位好對手
回復 華倫天奴 ##4 的帖子

果時第1次玩1樓1,上到去咩都識,細路硬左就肯定啦,連手腳都硬哂呔,波都唔夠膽摸,一陣就比佢坐爆左
有什麼辦法約陽陽再開心?
回復 darksun123 ##7 的帖子

上左岸就無謂攪住人啦!
小弟第一次去玩,原來都想試佢,但佢做緊嘢,小弟聽佢叫牀聲,聽到忍唔住,結果走咗去隔離房撳鐘……

後尾都試過佢,但……或者小弟同佢唔夾人緣啦,無咩翻啅意欲……

小弟懷疑陽陽係嗰個地址的包租婆。如果唔心息想搵佢,試下去嗰度搵嗰度啲小姐問下啦,不過要有線人費準備…………
又考古呀師兄!
回復 華倫天奴 ##10 的帖子

咁「古唔怕考,最緊要有好嘢搞」!尤其是而家一仔成個市道畀啲搶錢大媽搞到死晒,進進退退想到從前,如果可以尋回舊日的足跡,都係一件美事呀。

突然又想聽下發哥的名曲《舊情人》……
我都好想佢復出
好似好吸引好想試

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 05:14