[男仕按摩預約] 🌟🌟男人鳩慶一定要屌好西,藍藍催情嘅呻吟聲,女人姣起嚟真係無得頂

簽到
名稱: ⭐️藍藍⭐️
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A23059-上環-樓上骨-⭐️藍藍⭐️.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

男人鳩慶當然要出火,我個人鐘意成熟小小,幼幼始終無服務,分分鐘仲要我服侍返佢轉頭,出嚟玩最好有皇帝式享受,咁至完美。講到咁好,我當然係食到件好嘢啦,佢就係上環興隆樓嘅藍藍,性格都特別熱情,淫蕩嘅外表,惹火嘅身型,天然大波波,有一雙美腿,滑溜嘅皮膚,屁股夠圓好肉地,把聲好嗲,一個好正嘅住家少婦。
見到佢好自然地入房,服侍我更衣沖涼,細心侍浴,由頭洗到落腳,沖完身就錫吓我linlin,又玩波推,我就摸住佢對波波,好彈手,又滑,lin頭好快就比我捽硬了,夾住我條腸玩水中簫,口技好好,又吹得有感情,服務真係多,我都要休息吓,唔係就比佢吹爆。
返上床DUP骨,出手就知藍藍識唔識DUP,手骨好OK,指力夠、按壓、手掙都啱啱好,好舒服,有心機慢慢按鬆,佢嘅功夫加上態度,相信都好難搵到第二個,DUP完就係好舒服。
再嚟掃股,確係有一手,荔枝、股罅比佢舞到高低起跌,細佬硬到要趷起個屁股,真係無法型容,返身前面,佢就手口並用,錫Lin奶春袋,再嚟一首美妙簫功,環保深喉雪雪聲,又呻吟吓刺激我嘅快感,我兩隻都唔得閒,慢遊抽水,藍藍亦好配合,望到佢兩眼水汪汪,開始發姣想要,OK順吓靚女先!
上套女上,插入去好多水,佢不停搖UN,大波波彈上彈落,睇嚟仲猴擒過我,改玩後推,圓股推到啪啪聲,加上佢催情嘅呻吟聲,女人姣起嚟真係無得頂,洞穴內夾吓夾吓,成支棍都係佢嘅西水,令我實在太興奮,一個不留神就爆咗,好爽呀! 同藍藍攬住休息一陣,佢再幫我清理吓,服侍我沖涼又幫我着返衫,相信條女都無咁好,食完真係有點上隱要返啅!
多謝分享
回復 JianLu ##1 的帖子

睇到我流晒口水

Thanks for sharing, need to try before further comments!

睇到熱血沸騰. 樣靚身材正

正正正,流曬口水

多謝師兄報告,果然寫得好好。

好吸引...令人想入非非

師兄真識食

正到爆

係男人都想執佢一劑

pretty good i like to try her service too

果然好有食用價值

好想食跟隊

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 08:32