[男仕按摩預約] 🌟條女真係好砌得,反應激烈,叫聲銷魂淫蕩,我用埋所有嘅高難度動作佢都應付自如,插到啪啪聲

名稱: 表妹
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/C20155-深水埗-一樓一-表妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

囡囡堪稱人間極品,有樣有貌有身材,皮膚白淨嫩滑,肥臀靚羅曲線浮凸,靚波豐滿到爆。
囡囡服務熱情細心,簡直係人見人愛花見花開,柔情似水粘埋我摟摟抱抱,我揸波佢玩鳩,主動幫我寬衣解帶,侍浴手勢溫柔輕巧,細心幫我從頭洗落到腳,波推擦背後馬上蹲低擒住碌野吹奏起水中簫,加深喉,細佬不斷膨脹,正到不得了!上床後,囡囡落足心機幫我穴位推拿按摩,手勢正宗,由肩開始一路按穴位好準下,手勢唔使講,絕對紅牌技師;緊位落重力係咁按,勁!慢慢逐步逐步按,按鬆全身,按鬆後繼續推油,推得好有技巧,做到力夠穴位準,骨技精湛,推到成個人都舒服曬,爽到我疲勞全消大聲叫好......我已經無心再享受,轉身按住囡囡柔情挑逗,又揸又啜對靚波,非常好手感,爽到佢低音淫叫,興奮反攻,佢即時變成一個饑渴慾女,主動波錫lin,慢慢由外淫到內,奶袋袋啜蛋蛋,投入有激情,有一種超震撼嘅感覺,好鳩犀利,吹奏起高級環保交響樂,好鬼投入,下下深頂喉嚨,eye contact ,電力十足,吹到雪雪聲又橫瀨直吹,大家爽能到飄飄欲仙,吹到碌野係佢喉嚨膨脹得又粗又硬,少D定力都會走火,忍唔可忍叫停即刻披甲上陣,囡囡好砌得,反應激烈,叫聲銷魂淫蕩,我用埋所有嘅高難度動作佢都應付自如,插到啪啪聲,大M字腳,囡囡更加投入肉緊,屌到佢叫曬老公,不斷加速衝刺,高潮尖峰時刻,插一百幾十鳩派彩完事,當場自己震幾震,爽死!事後簫瀨瀨啜啜,吹到我狂叫昇天。
多謝分享
多謝師兄分享

Thanks for sharing

Legend_HK / HK_Legend

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 10:04