[足球] 真心唔想曼聯贏英超

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一隊冇霸氣的球隊,前線乏力, 中場平庸,後防青黃不接,龍門等收山
我絕對冇懷疑費SIR的能力~三線沒有突出的球員,打得好的有幾多個
只可說其他的更差
但英超號稱全球最佳聯賽,我唔接受冇一支比佢好的球隊

然而我看好的曼城主場全失三分,冠軍也漸漸落入曼聯這方

BIG4其他果D都唔得,熱刺會專心歐聯多D。

如果最後真係曼聯攞,我真係會幫英超裝三支香!!
when did英超became全球最佳聯賽

well I think this year champion are wide open there are many team can challenge
also the gap between strong and weak team was closing down
so this year will be interesting
今年英超BIG4 係咁輪住輸,隊隊都冇霸氣......
好過西班牙 幾十年一百年都係得2隊, 悶死

你放大鏡好cute呀﹗:)
你計埋2戰前就或者係(我地D老豆老母都未出世)  
禾刀5爽佢羊

但係

車仔、阿記

又5爭氣呢
專打on狗狗 發表於 2010-12-24 04:59
2隊加埋拎左一半冠軍only

夠5夠
計埋2戰之前﹐2隊冠軍6-7成

淨計2戰之後﹐2隊加埋8-9成

http://en.wikipedia.org/wiki/La_Liga#Champions

英超已算多元化﹐依家 Big4 個個都有隱憂﹐
加埋熱刺﹐維拉﹐曼城, 甚至紐記﹐新記
算比較百花齊放,

你係得一隊死忠就另計

曼聯總比其他隊平均, 其他打的更加差.............
http://www.goal.com/en/news/9/en ... a-premier-league-is

Manchester City Midfielder David Silva: Premier League Is 'More Entertaining And Enjoyable' Than La Liga

YES,唔想曼聯拎冠軍
non-Big4 曼城熱刺 囉﹐可以有新景象
其實英超big4隊隊都差唔多~球員踢得太多都會累既
我本身好鍾意利記~但呢2季對波真係叫人好失望呢~
then consider...Wigan, Fulham, Westham
今年隊隊都差唔多
無隊標青D喎!
one word : boring

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-30 05:01