[新兵問路] [布吉] 麻煩各位高人 指點一下

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新手一問,下月會同一班兄弟去布吉幾日,從未去過泰國, 我地已經book 左villa,一路有刨文,不過大部份都係曼谷同芭提雅,對上一個布吉post 已經去到5月,驚唔夠update, 我都知我地 揀錯左地方, 無奈機票已訂,想各位幫下手,提供下資訊,想知到係唔係都好似芭提雅一樣咁去gogo 吧,我地幾個點玩都無所謂,想知道現時收費大概如何,例如BF, ST LT,有邊間吧介紹? 有乜嘢伏店一定唔可以去? 日式按摩?agent? 咩資訊都想有,麻煩各位高人 指點一下, 好讓我同兄弟有個難忘 旅程, 感激不盡
搵胡xx
回復 zpeterw ##1 的帖子

布吉好似唔多gogo bar,一晚去哂咁多間都仲得
既來之則安之
如果樓主一心去搵女既而又唔知下次係幾時再走到出黎玩既。咁就不如買個張機票要啦,唔好一錯再錯
又要去吊西、又唔做功課
最出名就係suzie wong。另外可以去smiley Bar睇睇,我相好推薦。

我舊年去過布吉三次,今年都去過兩次,試吓幫幫你啦!

首先你book間villa近邊㗎?布吉有幾個大嶼山咁大,假設Patong係東涌,你book間villa喺青馬收費亭,咁想搵女返去就真係祝你好運喇

Patong嘅gogo吧,用十隻手指就數得囇,喺囇Soi Sea Dragon,最大最正嘅係Harem/Suzy Wong3,老細張兩間吧打通,所以你由一間門口行入去,有可能由另一門口行出嚟!另外Suzy Wong1 同Diablo都幾好

至於收費就非常參差,同埋每間吧唧規擧都未必一樣,有D要過咗午夜先帶得女走,有D你肯比就比你帶,入到吧,可以先問清楚,如Diablo我試過4k帶走條女,呢個價係連BF同prepaid,即係行出門口前比囇錢媽咪,有風險㗎!最貴係Harem,帶條女走大約一萬銖

㐲店就果間泰浴,好似叫Christin,侏羅紀公園嚟嘅!可以唔去

呢度冇日式,但除咗Let‘s Relax果D大按摩店外,有二樓有private room果D小按摩店都有嘢攪,我未開過大,但BJ/HJ服務都有提供!一千幾百有交易!

至於A準,要嘅話咪曼谷搵比埋機票飛落去囉

希望幫到你,返嚟記得出包膠!
可以去市中.
好多年前去過, 果陣市中心都有幾間小泰浴既,位置唔清楚,上次都係個FD帶路
另外芭東既DISCO入面都好多搵食女既, 我去果時係去HOLLYWOOD搵(間野家陣唔知仲有冇啦),你地都可以去試下,  另外都係睇下"附近的人" 啦
回復 戰火連天 ##5 的帖子

有啲難度唔係個個好似我咁下次唔知幾時
回復 pony2007 ##6 的帖子

就係想出發之前做多啲功課但係冇乜資訊
回復 钢铁小飞侠 ##7 的帖子

請問下係咪 全部都係芭東?
dellwtko 發表於 2019-9-13 15:17
我舊年去過布吉三次,今年都去過兩次,試吓幫幫你啦!

首先你book間villa近邊㗎?布吉有幾個大嶼山咁大 ...

啤酒兄,本人都去過布吉數次,住幾晩酒店,分別唔同女,當第二晩吾同第一晩條女,就要收過路費了,本人住既係三星左右的酒店。
想問啤酒兄有冇咁既情況呢?如果冇,可吾可以介紹酒店比小弟,如不方便公開酒店名,可以pm我。謝謝!
ALEX 發表於 2019-9-15 15:50
啤酒兄,本人都去過布吉數次,住幾晩酒店,分別唔同女,當第二晩吾同第一晩條女,就要收過路費了,本人住 ...

布吉我只住過三間酒店,我估公開洒店名冇問題:

Grand Mercure,五星,三間之中呢間最正,不過唔帶得女(果次有飯盒),嘥氣

Byd Loft,四星,呢間每晚帶一女,晚晚唔同一定冇問題,前枱收女身份證,不過由洒店行去Bangla Road幾遠,要十幾分鐘,冇瓦摭頭㗎!次次篤篤/motorbike,二百/一百!日日幾次好咁!不過酒店房好大,價錢睇淡季定旺季,最平約七百到一千!

Lantern,三星,你如果有睇我D包膠,我對住酒店有D要求,呢間都可以免強住到,房都幾大不過殘D,我記得都係每晚一女但唔同女都冇問題,三間之中呢間最方便,行去Bangla Road入口約兩分鍾!價錢最平好似約四舊,你可以去D洒店網睇睇!

希望幫到你
dellwtko 發表於 2019-9-15 17:15

Grand Mercure,五星,三間之中呢間最正,不過唔 ...

謝謝啤酒兄
dellwtko 發表於 2019-9-15 17:15

Grand Mercure,五星,三間之中呢間最正,不過唔 ...

多口再問多句,哈哈。
本人諗住單拖11月去芭堤牙,想問下啤酒兄有咩酒店推介可以帶女吾收過路費的,有靚泳池更加好。
ALEX 發表於 2019-9-15 19:18
多口再問多句,哈哈。
本人諗住單拖11月去芭堤牙,想問下啤酒兄有咩酒店推介可以帶女吾收過路費的,有靚泳池更加好。

芭堤亞唔同布吉,大部份酒店可帶女,而且唔會話你每晚唔同女而另收費,我住開Hilton,最平要千三四蚊,平D嘅有Baraquda,六百幾,再平D Mera Mare,五百蚊到,或者你可以去D酒店網站睇吓邊間你鐘意,PM我或發主題問下D師兄帶女有冇問題!

雖然未去過布吉
但去布吉搵囡囡真係要帶多個錢
個個都話布吉駛費樣樣貴過曼谷
dellwtko 發表於 2019-9-15 22:15
芭堤亞唔同布吉,大部份酒店可帶女,而且唔會話你每晚唔同女而另收費,我住開Hilton,最平要千三四蚊,平 ...

想問下啤酒兄,mera mare酒店房有冇保險箱,想訂呢間,但上網話冇保險箱,即刻要諗諗

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-8 23:43