我和香港制造過了個溫馨的下午

名稱: MADE IN HONGKONG
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A27403-%E9%95%B7%E6%B2%99%E7%81%A3-一樓一-madeinhk.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

幾天前在姊妹交流區開了個POST,收到不少迴響,主要是因為我的一己私慾,令到香港制造"陰功受傷",休息了兩天。得悉香港制造康復,第一時間做了個BOOKING,約了伊人4點9。一路上懷著忐忑不安的心,從長沙灣鐵路站到伊人的公司彷彿是一條很漫長的道路,每一步都承受著"罪人"的稱呼,我喺未有病呢?今天再度重遇你,可喜也可悲,會唔會再發生錯事?伊人會唔會嬲咗我?

好不容易到了伊人公司的樓下,一切都變得很親切自然。突然之間,在樓梯閃出一個年約20至25歲的中國藉男子,身高160CM,中等身材,戴眼鏡。用極其仇視的眼光向我打量。我又唔似啲"東洋鬼子",都唔明我得罪咗他邊度。忍,三十六著,走為上著,落返樓下迴避一下。估計他是住客,見到我今日去揾靚女,激發起他的雌性激素。

不一會,安靜過來,再鼓起勇氣登上伊人的公司,今天伊人冇掛牌,即喺點,得唔得閒呢?按唔按鐘好呢?諗諗下,對面房突然有個靚女走出嚟話我偷拍,要收我每張相100大元。正當百辭莫辯的時候,幸好靚女表明身份,就是今日的主角-香港制造(以下簡稱香香)。今天,香香公主素顏上班,所以認不清就是她,她今天別有一番韻味。個人認為,香香今日素顏比化了妝來得自然,更加靚女。

入到香香公司後,我馬上同香香低頭懺悔,多謝香香大人有大量,原諒咗我呢個莽夫,就像男朋友激嬲咗女朋友要扭耳仔道歉。難得香香原諒咗我,咁我今日要好好服待香香,報答她,令她也有一個難忘的經歷。小插曲,今天,香香還向我教授買BRA的心得,香香穿介乎75G和80F的尺寸。希望我冇記錯:75G有點細,連咪咪都遮唔到;80F就有啲虛位。個人覺得香香穿80F會貼身啲,cutting也很配合她的杯型。試完身後,展開今日嘅活動。

第一PART,身水身汗,來個鴛鴦浴,有香香待浴,加上適當的水溫和青瓜味的淋浴露,真係好舒服㗎。突然同場加插水中肅,夫慾何求?

第二PART,冲完涼後,香香穿上一對全新嘅黑絲(印花帶有黑波點)。當東方女性穿上絲襪真係好好睇,尤其係香香穿上這對黑絲,一個字"索",細佬興奮度A+++。之不過,美中不足就係香香公司無鏡。欣賞完香香的美腿後,到我服待香香,大家就像情侶般互相愛撫。香香擁有得天獨厚的身材,首先就是用我的脷脷去滿足她的小咪咪。聽到香香喘氣的聲音,就表示她極需要進一步的刺激。於是,我由上轉下,撕破她的黑絲,服待她的妹妹,由於過程太過色情,不宜寫上,請各位巴打見諒,如果想知就問香香。如是者,玩咗十多分鐘,香香淫聲蕩語令到細佬不斷流口水。仲俾香香笑:咁大個人仲流口水。

第三PART,上套。先來男上女下,聽說這個姿勢特別容易令到女方得到高潮。抽插期間,香香好似仲享受過我,仲叫我講:也咩爹。我們大家都好享受。十零下後,見細佬有啲頂唔順,馬上剎停。轉為男上女下,由我做返主動。受了教訓,今次冇入晒,九淺一深,香香呻吟不斷。突然,香香雙腳一夾,夾實咗我細佬。可能係她覺得我就嚟發射,不想我KO住,抵錫。休息一陣,細佬再次出動,同一姿勢,又是九淺一深,再次聽到香香優美的叫床聲(寫寫吓,細佬無緣無故又硬Q咗)。原先諗住轉狗仔式,但我擔心細佬出咗嚟軟咗就硬唔返。(以前試過細佬充血太耐,轉咗幾次姿勢後軟咗,叫極都唔起身)今次,汲取以往的教訓,就讓細佬在香香妹妹內盡情發洩,高潮的感覺實在太持久,射咗之後還捨不得離開香香妹妹溫暖加上濕潤的陰道。真係軟了後,才由香香幫我慢慢退出。真喺太舒服,連續兩次(第一次係10月17日,今次就係今日)都俾咗香香公主。

第四PART,大家躺在床上休息,十足十像一對情侶,大家為今次的表現檢討。今次我好溫柔,希望除了我得到一個温馨的下午,香香享受到,她也滿意我的表現。我們能在人海茫茫中找到對方,確實是我們的緣份,我們要珍惜對方,憐香惜玉。

香香公主,多謝你原諒我。我很開心能夠遇上你,無論日後如何,發生甚麼事,我都會默默祝福你,身體健康,工作順利。

討論

無聊: 5.0 醜惡: 5.0
好假: 5.0 離譜: 5.0
無聊: 5 醜惡: 5 好假: 5 離譜: 5
不之所為!!!!!!發表於 2012-10-21 21:59
死狗出黎發表於 2012-10-21 22:40
回覆 讚好 不讚 使用道具

宝石蓝 發表於 2012-10-21 00:51
有矛相先?

抱歉,矛相睇,因為囡囡已經實實在在活在我的心中 - "一個畢生難忘的經歷"。

有冇話幾昤有返advs呀?
想book但冇電話

holyofholis 發表於 2012-10-21 01:22
有冇話幾昤有返advs呀?
想book但冇電話

依度唔俾得電話你。

先讚一下你對HK溫柔返唔錯,但你又扯爛黑C果Part好驚你變身!
好彩今次都開開心心,算你啦!

話說你哩個報告成份好高,要小心了!哩度唔可以再出報告式文章架啦~

討論

惹火: 5.0
惹火: 5
你哋一伙????發表於 2012-10-21 22:05
新進寫狗先生發表於 2012-10-21 22:41

dupking 發表於 2012-10-21 01:46
先讚一下你對HK溫柔返唔錯,但你又扯爛黑C果Part好驚你變身!
好彩今次都開開心心,算你啦!

知道,多謝C兄提醒。希望香香快D有返adv。

討論

離譜: 5.0
無聊: 5 醜惡: 5 離譜: 5
提你老母!!!!發表於 2012-10-21 22:05

多謝分享

回復 patrickchui2001 #1 的帖子

多謝師兄報告!

如風2011 發表於 2012-10-21 10:45
人誰無錯?錯而能改,善莫大焉.
已經勝過好多高官.
恭喜樓主!

如風兄,依家柴狼當道,上樑不正下樑歪。甘嘅環境,揾香香待浴解愁就最好不過。

補充內容 (2012-10-21 23:17):
多謝晒柒叔指正,我都冇留意到。

討論

強姦罪犯發表於 2012-10-21 22:42
上下都不分!!唔好扮嘢喇,有冇讀過書呀!!!!!!發表於 2012-10-21 22:43

謝謝師兄長篇報告

patrickchui2001 發表於 2012-10-21 01:05
抱歉,矛相睇,因為囡囡已經實實在在活在我的心中 - "一個畢生難忘的經歷"。 ...

我都係第一次見到你個柒頭,咁ON99,你都俾到我一個難忘記憶

九淺一深?

討論

無聊: 5 醜惡: 5
呃分呀?死開喇!發表於 2012-10-21 22:44

多謝師兄分享

師兄,大家唔好誤會我,以為撕破絲襪就係好暴力,我同香港制造玩呢啲嘢叫"情趣",毫無暴力成份。大家唔好諗得咁負面。我知大家都好關心香港制度,我又何常唔係一樣?我同大家一樣都想香港制造平平安安上班來,健健康康回家去。

討論

偽君子,柒碌,我强完老X,擺底家用,再送番個BRA俾老X,咁係咪當冇事發生!發表於 2012-10-21 23:27
有你D女點會有平安發表於 2012-10-21 23:29

uncle7 發表於 2012-10-21 22:03
我都係第一次見到你個柒頭,咁ON99,你都俾到我一個難忘記憶

柒叔,有咩得罪大佬你,請見諒。

討論

好過你 屎虫發表於 2012-10-21 23:30
咁你個咪叫爛9頭發表於 2012-10-21 23:39

香香真係好正, 我試過1次真係畢生難忘!!

uncle7 發表於 2012-10-21 22:03

柒叔!係我錯,傷害到香港制造。
我會好好珍惜和香港制造相聚我每一分每一秒。

討論

咁就淨係鬧你一個好吾好發表於 2012-10-21 23:32

所谓“九浅一深”,是指男性先“浅“进女性阴道九次,使女性心痒难熬、春意荡漾,然后再作很深入的一击,也就是迎合身体极度渴望之后往往更能满足的道理。因为在九次浅进时,女性阴道内能感受轻柔的摩擦快感,接着又迎接奋力的一次“深“入,兴奋指数更是急速冲高,阴道受到如此刺激会产生反复膨胀及不断紧缩的现象,对每一次男性性征的进进出出,更能体会出无比的快感。

討論

吾該晒.強姦犯發表於 2012-10-21 23:36

patrickchui2001 發表於 2012-10-21 23:30
所谓“九浅一深”,是指男性先“浅“进女性阴道九次,使女性心痒难熬、春意荡漾,然后再作很深入的一击, ...

*O*
多謝賜教!
其實我地搵囡囡都唔係只係為自己細佬..
經常都會想搞到囡囡有高潮..
下次一定會試!!