[吹水] 5尺8吋俱樂部

以前經常去福樂食 Carmen/Jennifer 5呎8,36C真波長腿,揼骨同攪嘢都頂瓜瓜。
不過好似失咗蹤……
回復 工作人員 #20 的帖子

c ching 意思係本身真有藍藍這條女? 不過最近出AD 的不是藍藍?
高妹通常冇乜波
I also like tall girls. But never meet in 141, Only tried 1 or 2 that is around 5'6" - 5'7".
Only hotel girls have some really tall girls. But nowadays most tall girls are from 9854 agent, no need to try, just fake adv, never saw the real girl in hotel room!!!
回復 aero_potato #16 的帖子

CHING真長情,我都好耐冇見佢了
airocean 發表於 2013-1-17 15:45
回復 工作人員 #20 的帖子

c ching 意思係本身真有藍藍這條女? 不過最近出AD 的不是藍藍? ...

係呀!我食過AD中嘅六尺藍藍!
我也想吃高妹呢
我都鐘意搵高妹爬樹,大家得閒share下心水
無5'8"但長腿都有好野,就係長腳蟹
長腳蟹應該有5尺7
aero_potato 發表於 2013-1-17 09:25
一樓一有一米七而經好難搵....

立基詩詩都應該有一米七以上.

ching, 立基詩詩無ad點搵?
tamama11 發表於 2013-1-18 00:25
長腳蟹應該有5尺7

知吾知幾時開工?
回應 airocean #1 的帖子

整個"爬樹同嗜會"
大家交流下意見,有高妹{5'8以上}
即流post ...支持 !!
support  :) 支持 !!支持 !!支持 !!
回應 javapeter2004 #5 的帖子

Dianna 我都有屌過,6舊,不過除左系假波,我都滿意,又白又夠高仲比我乃到出水,真正可惜想再屌就冇做。
回應 sshksshk #8 的帖子

,龜婆話冇做la,個房換左弟二個,都幾高,頂樓全部同一個龜婆,都高不我冇屌。
回應 javapeter2004 #12 的帖子

酒店有好多都做左好耐。
前香B Wai Wai
用手機回應 aero_potato #16 的帖子

詩詩冇ad

佢靚過雪玲?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-1 09:54