[吹水] 5尺8吋俱樂部

flyingkid 發表於 2013-1-18 00:28
ching, 立基詩詩無ad點搵?

可能放假....佢應該有ad架wo
HB 7/F has a girl with 5'6" - 7" tall. I always find her. She is already one of the tallest 141 I met.
Any bro can recommend some tall and pretty girls??
用手機回應 LuciferDJ #44 的帖子

The girl you talk about was Foot Ada?
如果你有5呎8、又ok樣,你會努力keep fit做專業model,還是做囡囡呀?!
回應 airocean #1 的帖子

係澳門試過,楂著佢對長腳係上面係咁un
我無六呎,不過高妹長腿我至愛。
Tailochan 發表於 2013-1-18 10:00
詩詩無做了。

菲菲都幾高,有波

ar!sorry~~
我係想講菲菲的~~~
soory 各位CHING
assos7800 發表於 2013-1-18 08:23
回應 javapeter2004 #5 的帖子

Dianna 我都有屌過,6舊,不過除左系假波,我都滿意,又白又夠高仲比我乃到 ...

佢收我5舊 <- 當時我無著老西
回應 aapp1122 #46 的帖子

MODEL 不易做的,做囡囡搵錢快好多
回應 bilibala167 #39 的帖子

佢邊有5尺8
我都好LIKE高妹

自動開五舊,根本有D就係係AD SET高一格,去到就扮減價,捉心理
javapeter2004 發表於 2013-1-19 01:38
自動開五舊,根本有D就係係AD SET高一格,去到就扮減價,捉心理

其實我係係佢未有 ad 既時候去 (7月), 舊囡都係5百 <- 要諗下有 ching 真係唔睇 ad 去洗樓.
依家舊囡都係 ad set 6百, 可能係廢事俾人話頂爛市, 唯有跟大隊.
有囡生意唔係咁好, 收少你一百, 好過唔見 5百 同時間.
LuciferDJ 發表於 2013-1-18 12:31
HB 7/F has a girl with 5'6" - 7" tall. I always find her. She is already one of the tallest 141 I me ...

LuchiferDJ C Hing,
Can tell me which room ??
我都好LIKE高妹 x 2
唔知大家記唔記得年幾前tst酒店有個阿凡達6呎2不過無乜波
近日有d 5呎8的日本妹,唔知堅定流。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-1 08:31