Spa 點玩法?

其實小弟都想試下不過大拿拿成差野個價可以搵HG,
啲local技師又多數串嘴,
有無師兄比多啲資料睇睇.

其實係咪唔同plan到最後都係果個價錢架?
60分鐘同90分鐘,個Ad係唔同價,但做晒個價會唔會有分別?
很想知
回復 RISUNGOZ #1 的帖子

問得好!! 我都想知!!
不過d報告感覺上水份太高.............
1.打電話去BOOKING!佢會好老實答你全套幾多錢,一般1400蚊。

2.一般佢佢唔會係電話度即時話你知個地址,要你去到個度附近再打,先會比個正確既地址你上去。(我都唔明有咩分別……)

3.上到去佢會安排你入房,通常會有2間房,跟住就會帶個女女入黎,多數都係後生陀地,(否則好難收你1400蚊)如果咁岩其他女女都無客,你可以要求帶埋過黎比你揀。

4.揀好就先沖涼,個度會有按摩浴缸,幾私服架!女女會同你一齊沖,亦都可以玩下水先。

5.跟住會上床,大部份女女都係唔唔識按摩既,因為後生。唔好有咩期望。基本上都係同你輕輕按兩野,就上正場,開大。

6.成個過程你可以玩足90分鐘。完事後沖多次涼出去比錢走人。
乜都要試吓
回復 waterdog #26 的帖子

姐係AD寫果兩個價錢都唔係la~
$1400係全套價
咁果兩個價錢又係...?
係咪唔一定開大?
deathryuk 發表於 2013-9-13 11:57
開大淨係1Q?

我都想知.
如果得1Q好似唔係咁底玩
AD個價只係純SPA,無野玩的,打飛機就1000,全套就1400。一般去到都係玩1400蚊架喇!
回復 waterdog #32 的帖子

多謝師兄解答~
sometimes it is too time consuming to go China and always dangerous !!

local spa should be a good choice, need to study 1st b4 go
回復 waterdog #26 的帖子

多謝介紹...覂試試!!
回復 RISUNGOZ #1 的帖子

多謝精彩報告
冇人肯分享流程?
多謝師兄報告
waterdog 發表於 2013-9-18 18:21
AD個價只係純SPA,無野玩的,打飛機就1000,全套就1400。一般去到都係玩1400蚊架喇!

打隻機要成义野,唔係呀化?!
1日打10隻機咪成皮野?好過搶
未玩過, 多謝CHING詳盡介紹
我都好想試,有有CHlNG幫忙。
回復 141廣告部 #6 的帖子

Totally agree if it worth the money as we only live once.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 18:47