[吹水] 我的USB之"履歷" (1)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有睇開我啲POST,大家都知道乜事,本來好好地搞個分享貼,點知搞到滿城"瘋語"。

不過,咁係唔會阻我繼續同大家分享,因為連呢到都冇得講真話,咁大家以後只可睇廣告冇報告。

不過我要聲明係我從來冇用過呢啲分享攞著數,好多囡囡事前事後都唔知我係乜水,有人會話咁你搞咁多野為乜,一定有私心啦,佢地要咁諗我阻唔到佢,我都係果句鍾意就睇唔鍾意就行開。(係網絡世界一向都有無私奉獻架啦,好多人張D劇集CUT左廣告再俾人BT,呢啲人又有乜著數?佢地D torrent係完全免費!)

而我一向都冇乜寫過負評,一路都本著唔好斷人衣食嘅諗法,但囡囡自己打爛自己飯碗,唔關我事。。。

呢個貼係我繼續分享嘅第一步,因為呢度嘅自由度真係細左,所以要改變一下形式發表。大家要用心領會下呢個貼裡面嘅意思,而家可能未必睇得明白,遲下重開USB之路就應該會明。。。

好啦,話明係履歷,咁緊係要講下食過乜啦:

上環        錦邦 9F        嘉欣
北角        電約        Angie
尖沙咀        發利 6F        阿賢
尖沙咀        發利 7F        AngelaBaby
尖沙咀        發利 6F        JoJo
尖沙咀        漢口 6F        Cathy
尖沙咀        漢口 9F        慧慧
尖沙咀        龍華 7F        Zoe
尖沙咀        龍華 7F        玻璃
尖沙咀        龍華 7F        茵茵
佐敦        福樂        Kate
佐敦        福樂 14F        Kitty
佐敦        福樂 4F        婷婷
佐敦        福樂 4F        瑤瑤
佐敦        福樂 5F        Jo Jo
佐敦        福樂 9F        Cindy
佐敦        福樂 9F        玲玲
佐敦        福樂15F        慧慧
旺角        五寶 9F        Elaine
旺角                夏目
荃灣        千龍        小S
荃灣        大河道        豆豆
荃灣        大河道        瑩瑩
荃灣        荃安樓        小冰
荃灣        啟志        Rita
荃灣        連平        Debby
荃灣        眾安街        Ester
荃灣        德仁6期        依汶
深水埗        立基樓        雪玲
深水埗        立基樓        菲菲
深水埗        恒誠(電約)        La La
深水埗        桂林街 89        樂樂
深水埗        福華街122-124        Florence
深水埗        福華街122-124        GiGi
深水埗                子淇
深水埗                翠儀
銅鑼灣        富士        OL Co Co

很期待
亦很回味ching們在kaying哥時期之無私詳盡描述
回覆 讚好 不讚 使用道具

ching, support u, 唔撚洗俾D小事掃興

回復 kclac #3 的帖子

師兄支持你!

回復 decdet #1 的帖子

師兄支持你!

支持師兄,發表自己嘅睇法及心得來自: iPhone客戶端

期待
支持師兄無私分享

Support free speech !!

支持師兄

支持師兄

隊長~~~

建興美儀 發表於 2014-6-12 19:35
請問哥哥幾時曾光臨寒舍呢

我總共搵過你們4次,兩次建興兩次龍飛,但從來唔會俾你知我身份,每次搵完你都好滿意,雖然貴左啲但覺得值。

會應承你唔會再有你嘅報告係我貼度。就算將來再有人係我貼入邊搞事,你都唔好入黎留言啦,免招禍損啦。

建興美儀 發表於 2014-6-12 19:55
唔係啵,佢之前話我無骨床,我就想問問佢幾時來過,我由一開始係龍飛就有骨床,難道佢失憶?靜係記得美儀美腿,唔記得咗骨床?

我冇話你冇骨床,我係用左N/A,因為我認為你唔算DUP,所以我冇寫有或冇骨床囉

建興美儀 發表於 2014-6-12 19:55
唔係啵,佢之前話我無骨床,我就想問問佢幾時來過,我由一開始係龍飛就有骨床,難道佢失憶?靜係記得美儀美腿,唔記得咗骨床?

咁你對靚腳加你素顏都咁靚嘅面孔,唔暈就有鬼啦。。。

支持師兄,多啲分享!

恭喜樓主開新帖!祝一切順利!

回復 建興美儀 #7 的帖子

琳琳同刀哥係度扯貓尾

忘記過去,努力面前,繼續為大家謀福祉,大力支持新店開張。

支持decdet師兄繼續分享;