[足浴保健] 水藍天

回復 klam #16 的帖子

真係足鍾?係既話就去試下先。
ZOLANG 發表於 2014-7-2 22:27

真係足鍾?係既話就去試下先。

足!!!
嗰日双鐘全程只做了背和肩, 下次做 3 粒鐘才夠!!!

但 part 2 麻麻, 几重手, 要時間 tune 吓!!!!!
thanks for your sharing brother but too far away from me!
yuchanchoi 發表於 2014-7-1 22:32
以我所知要落口供, 如果拉到冇身分證囡囡, 客人日後要請假出庭做證人

哇!!咁大鑊~~我又唔係老闆,黑工都應該拉老闆啦,其實客人點會知條女有冇身份證吖...等如去剪髮,我都唔會知洗頭妹有冇身份證啦...可唔可以用此理由唔做證人呢??
多謝師兄分享!
purepure81 發表於 2014-7-2 23:03
我SEARCH到個網但被防毒BLOCK左喎...算啦..都係專心0係141..^^"

9 up , block條毛, 我岩岩至上完
球王007 發表於 2014-7-3 20:10
哇!!咁大鑊~~我又唔係老闆,黑工都應該拉老闆啦,其實客人點會知條女有冇身份證吖...等如去剪髮,我都唔會知洗頭妹有冇身份證啦...可唔可以用此理由唔做證人呢??

做證人唔係話你知唔知個囡囡有冇身份證, 而係要你指証由邊個替你服務, 從而証實有人僱用非法勞工
咁都多謝分享!!!有機會試試
早兩日前中老移,拉兩件開緊工的

去左啦. 師兄. 講真按得麻麻... 重無幫我推油. 唯一係女女幾後生. 做我果個廿令歲.... 同窄....真係好窄... 不過樂易玲就有點貴.... 唔會再去....
全套多300, 有好多開口要500
owl_2005 發表於 2014-7-13 07:47

去左啦. 師兄. 講真按得麻麻... 重無幫我推油. 唯一係女女幾後生. 做我果個廿令歲.. ...

Tks!!!

擒日再上去, 但唔見師兄說的後生女, 3 個都是 30+, 樓下企街貨色!!!

上次按我的技師休息, 今次呢位唔多掂, no 推油, 踩背尚可以, 總体感覺麻麻!!

聴講有 4 位囡囡, 2 個來自大場,
下次要開名, 以免跌錢!!!
klam 發表於 2014-7-14 19:02
Tks!!!

擒日再上去, 但唔見師兄說的後生女, 3 個都是 30+, 樓下企街貨色!!!

咁有無名呀師兄?
ZOLANG 發表於 2014-7-14 21:33
咁有無名呀師兄?

聴講叫 "bobo" !!

另一個 "yoyo", 呢個未試過 !!!
李忠良 發表於 2014-7-8 09:49
早兩日前中老移,拉兩件開緊工的

話口未完又中蛇
回復 ZOLANG #1 的帖子

141台,有个寶寶有人奶喝呀,唔知是否拿来足浴呢
kukukyo 發表於 2014-7-16 14:08
回復 ZOLANG #1 的帖子

141台,有个寶寶有人奶喝呀,唔知是否拿来足浴呢

又踢爆d認證食家
多謝师兄分享!!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-14 19:15