141華人社區 門戶 查看主題

新相大家中意嗎

發佈者: Fi Fi#2940 | 發佈時間: 2014-7-21 17:41| 查看數: 2553| 評論數: 7|帖子模式

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

名稱: 陀地自己友FiFi
地址: 佐敦 佐敦道 19 - 21 號福樂大廈 10樓
(港鐵站A出口轉右 │ 屈臣氏與嘉賓商業大廈中間入)
電話:  6352 5311 (敬請預約)
類型: 樓上骨
網址: https://hk.zh141.com/zh/A23266-佐敦-樓上骨-陀地自己友FiFi.html

超温馨提示、     陀地真系買少見少、    當然真的咸鱼青菜各有喜好、  、      
如港人也不齊心、   請 細心想想下、 呢行會變到點呢、     請用心想下吧、   、     
只有出於污爛而不染、的、  那才更可貴珍貴吧、、      你們知道香 港市花系甚麼花嗎、     、
路邊嘢花不要採呀、  風雨同路、  風中勁草、 細味 淺嘗我的女人味、
ps、 香港市花系洋紫荆呀、 、  哈哈

最新評論

林洋 發表於 2014-7-21 19:26:51
咁快又換新相
重要一次又索過一次
戰地肥龍 發表於 2014-7-21 19:26:58
新相好正,真人仲正,最緊要係污爛而不染! FIFI
weiadu0 發表於 2014-7-21 22:41:29
邊度。。來自: iPhone客戶端
ericlee 發表於 2014-7-21 23:09:21
Ok wor! New photos are nice
jl21578 發表於 2014-7-25 17:44:42
請問你地址係邊度?來自: iPhone客戶端
garyksli 發表於 2014-7-25 23:22:40
好似幾好咁bor~
Big+gun 發表於 2014-7-28 08:31:24
回復 Fi Fi#2940 #1 的帖子

咁大約有多少分鐘相聚呢?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 20:05