[吹水] 唔check下都唔知原來100condom中估計4個是AIDs過到

囡囡=aids, 唔是100%都有80%有aids/不同性病/不同甲丙淡/不同病
日日都同勁多不同男人做wo, 你話?
superfish 發表於 2014-7-24 12:56
囡囡=aids, 唔是100%都有80%有aids/不同性病/不同甲丙淡/不同病

你呢個80%數據又點得返嚟
drspringroll 發表於 2014-7-24 13:00
你呢個80%數據又點得返嚟

common sense就是吧
superfish 發表於 2014-7-22 03:08
在"收山"個post傾傾下自己google先知:

http://www.fda.gov/forconsumers/byaudience/forpatientadvocates/ ...

你唔係應為所有人都有AIDs呀
睇完樓主回覆真係得啖笑,咁計法個個都有AIDS。
回復 superfish #51 的帖子

呢個係事實!Good point!
Singapore係合法(只限有牌嘅場),同澳洲一樣,所以大條道理要囡去驗身同收稅,當然,逃稅一定有。
香港只係「唔犯法」,而5係合法,所以縱使有免費檢查,亦冇法例逼d囡一定要去驗身
Reply superfish #2 Add Thread

玩概率游戏
我.有.辦.法.

先連續玩96次, 跟住check清楚無奶野就唔玩4次, 然後你會得到一個好驚人既結論:
你個概率又reset左! 你又安全了! 又可以再玩過!
做足安全准备,中招机会很少的。条女惊过你喇。不過好多囡囡做耐左都中过招的,未必系aids但中std唔少的。
superfish 發表於 2014-7-25 00:55

青山果隻
superfish 發表於 2014-7-25 00:55

青山果隻
superfish 發表於 2014-7-24 12:56

如果8成囡有香港變疫港,講野都唔經大腦
咁驚唔好出來玩就最好~~~
回復 艾沙后 #20 的帖子

仲要計埋concentration. 唔係話對手有a屎,真軍就一定有中
不過,都係小心小得萬條女

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 19:42