[水療SPA] 重出江湖 - 水都坊

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

重出江湖唔係指小弟,而係一班相熟技師
未去尖咀之前,一直都係去開灣仔,因為近公司,而花都更可說是主場
當年(即一兩年前)呢個場都幾旺下,不過由於租務問題,又搵唔到好地方,眾技師只好休息一下

上星期收到MESSAGE話幾個前花都主力會係尖咀落腳,叫我上去睇下,咁就即管上去支持下
新鋪當然比舊店好,個SPA房都整得幾靚
幫我按既技師叫瑤瑤(前花都主力),外表OK,廿中至尾,白白淨淨(另一CHING早幾日POST左相,大家可過去睇相定奪)
PART 1 唔錯,始終係花都既人唔係D只返幾個月果D幼幼,手骨是OK有保證的
PART 2 84/100

如果CHING對PART 1有要求,而PART 2要配合下既,呢度岩你
但只想要幼幼,對PART 1又冇咩要求既,尖咀尚有其他選擇
回復 炸野 #1 的帖子

多謝師兄報告,仲想問吓係咪開大呀?同埋乜價錢?
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
thanks for your sharing brother!
多謝炸野兄分享,花都以前小弟都係常客,有機會實到支持
多謝炸師兄好介紹,似乎又有一個好去處
CHing Total mich much $$$$?
多謝師兄用心的分享.
回復 ming3579 #2 的帖子

開大?應該冇喇,至少我唔係
回復 sex33055 #9 的帖子

我都係比TST公價架jar
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄你的消息和報告分享

如果著重part 2有咩好介紹?
Thank you for sharing !!!
多謝師兄分享
謝謝師兄報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-14 05:07