[吹水] 旺角 X記美少女其實係咪係馬欖?

回復 alanleung #1 的帖子

食過幾次,我覺得ok,幾好。

囡囡質素就好講運既
回復 ericng #23 的帖子

好多都唔駛喎,但可惜最近睇唔岩
咩場黎 開大場定環保吹手打場?
回復 leon3114 #25 的帖子

酒店女個名X字頭跟住一D冧把就係X記。
X記真係一路唔敢試
其實係咪同其他 AG 一樣, 基本野例如環吹, 前後待浴都會有?
老實,我5月食過一次,地理位置算ok,唔怕撞到熟人,但囡囡質素麻麻,話說入到房有3條囡煲緊煙,已經大大減分,質素只有向西級數,唔值750$,3個都無化妝,差!到入戲,先收錢,乜乜乜做少樣服務就扣錢係厄鳩人,囡囡似死蛙,唔肯騎,我屌!仲要有腳毛送埋海膽!講漏,乜乜乜制服誘惑都係氹人,好撚Wo joe,你唔會夠膽玩。講完!
psc1510 發表於 2015-7-1 01:58
老實,我5月食過一次,地理位置算ok,唔怕撞到熟人,但囡囡質素麻麻,話說入到房有3條囡煲緊煙,已經大大減 ...

ching 情報十分重要, 本來想約350, 差點跌錢了
好彩psc1510師兄提點,本來好想去一試.
廣告寫到甘無敵.依家限返.
多謝師兄提點,本身近近地諗住去下, 又慳返~
psc1510 發表於 2015-7-1 01:58
老實,我5月食過一次,地理位置算ok,唔怕撞到熟人,但囡囡質素麻麻,話說入到房有3條囡煲緊煙,已經大大減 ...

thank you very useful information.

You save our money.
750$,行多2步去發利禁鐘好過,d泰妹好得,520$有服務
多謝師兄提點 thx
現在吹牛廣告多的是,各位師兄小心
X我都食咗唔少次,中肯D講,特別服務真係冇乜,不過呢個價錢和有足夠時間你玩,同141比都覺得底食。
我上過去睇幾次,但對唔住,都真係小唔落。靚唔靚,正唔正,要睇下CHING的G運同品味。
雖然果幾D女其實唔多,而我要求車牌唔肯,問佢可唔可以摸下面,唔肯。
咁真係扯唔起,稟報AGENT,AGENT 態度串七七,仲問我係咪玩野。
總評:$750的質素,咪諗住有無敵品質就OK!
價錢幾吸引,唔知SERVICE 得唔得
Yankee3 發表於 2015-7-2 19:52
價錢幾吸引,唔知SERVICE 得唔得

好撚差!
咁請問各位師兄,邊間 d囡囡 質素同服務好?? 其他個個都過千,真係唔知值唔值

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-19 13:04