[唱K-GF] 西班牙之友 2

各位師兄,真心求王宮地址,真係只識去西記,求好心人!!

回復 03leunga #120 的帖子

同意....
佢吹功真係堅....
有冇師兄知翠翠返幾点?
小翠通常返幾点?有冇師兄知??
有無師兄試過晨早十點上西記?唔知咩環境?

想試下食個西式早餐
littleoldman 發表於 2015-12-18 10:59
有無師兄試過晨早十點上西記?唔知咩環境?

想試下食個西式早餐

師亨 果度都係白粥腸粉油條菓蒸糭
油多粘包三文治通通欠奉噃
西記收費點計?
any good suggest these day
play wild big real ball to try

thanks
回復 waipong388 #126 的帖子

小翠仲有係西記咩
回復 XOWONGCAT #131 的帖子

原來冇做!!!
夜班有冇女女介绍呀師兄!
聖誕前上去, mark千千...
一坐低就大車特車....
之後錫lin, 我手指深插, 佢叫到極high, 成手都係水, 有少少潮吹, 正...
呢次我話要深喉頂喉嚨, 真係掂, 堅爽....
之後女上, 後尾佢話狗仔啦, 我話唔得, 要騎一排先...
最後狗仔, 佢頂唔順屁股左閃右避, 我按住佢膊頭唔比郁, 做左三百下, 佢開始出汗, 話頂唔順, 顏射啦!
我話唔得, 要操多兩百下先...佢成身大汗...跟手我捉住佢個頭顏射...成口成面都係...
見到佢成面精, 成身汗, 下面都係水, 好有調教女奴feel....
好有征服感....

抖返一排再去調教佢....
CHing 睇様都顔射到,窈💪🏼👏🏽👏🏽👏🏽
回復 bigdickknight #134 的帖子

千千有的波嗎?有冇混合双打呀?
回復 wongq122 #136 的帖子

中波,呢次冇雙打
西記收費點計?
bigdickknight 發表於 2016-1-5 17:07
聖誕前上去, mark千千...
一坐低就大車特車....
之後錫lin, 我手指深插, 佢叫到極high, 成手都係水, 有少少 ...

good report, thanks
多謝師兄sharing
回復 bigdickknight #137 的帖子

阿敏都唔錯可以試下師兄,返早多。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-29 00:06