巨乳小美已驗証實戰報告(多圖)

類別: 優質桑拿
名稱: 巨乳小美
網址: http://mo.nightlife141.com/zh/3891/澳門-酒店預約-名媛專線-巨乳小美

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨晚零晨食的...應該我係她昨晚最後一個客..
五觀各方面都算標誌....幾順眼....眼大大...都幾靚女.....
寫住粉紅色戰衣...心口兩個肉球飛晒出黎(絕對真波)...事業線相當深....
屁股好有肉地....略有小肥....但我絕對接受得到....
係房到坐低....傾下計,仲請我飲野....好好傾....識廣東話...幾好禮貎...

浴室沖涼都沖得幾乾淨....仲主動幫我抺身....
由於浴室太細了...加上夜晚比較凍.....所以我拒絕她唔要水蕭...情願係床上慢慢嘆仲好...
上到床佢叫我扒係到先....我心諗: 扒係床到肯定有野玩啦...
果然先黎一個背部波推....連大肶小腿都比佢對大奶招呼嘛....
佢對波磨得我真係好舒服....又堅挺,又彈手....一D都唔怕散同淋....

然後叫我番轉身到正面....先錫我耳仔,頸呢D地方....
眼神一對...我們就開始車了...冇錯...係大車...好有FEEL...
之後我既心口,肚呢D地方都比佢錫晒....
吹呢PART真係要講一講....幾舒服下...
一開始先奶袋底....到旦旦....然後吹.....佢識得含住用舌尖拍打鳩頭...
真係好爽.....循環幾次以上動作.....

接住我叫她不如轉身69.....佢又OK喎....
因為我約小美前有問過AGENT可唔可以69.....
AGENT話她冇69的....
點知又比我食到喎.... 可能係事前都佢傾計傾得開心....又請我飲野既緣故....所以肯比我69...(呢一項可能唔係每個師兄都有...真係要睇事前傾談既氣氛.... )
不過我可以話比大家知.....女女都係人....你對她溫柔對她好....搞D幽默...搞下笑....好多時侯都有意想不到既回報....
題外話唔講啦.....

小美隻鮑都幾靚下.....唔知係咪佢未比人試過奶....比我奶幾下陰蒂已經著晒火(係欲火... )
然後攬住我開始同佢瘋狂大車......
係呢一刻開始.....
小美獸性大發.....她的妹妹水份好多..... 小弟當然唔係因為咁樣就開始對佢瘋狂抽插啦...
其實同女仆野呢D層面吧.......都係由淺入深好.....適當控制自己既節奏....由淺入深....由慢變快.....
果然.....同我預計既一樣.....小美不變要求我比佢.....捉晒枕頭提晒床單咁樣....
又攬住我狂咀....睇黎小美真係好爽咁樣.....
結果我係最後沖刺階段.....速度提昇到極限....派晒貨比佢.....
總結: 都玩得幾盡興

今次終於可以有實戰相...但唔多....始終女女唔肯露面....當然都係嗰句....要尊重女女....

相關帖子

回復 澳門肥牛 #1 的帖子

樓主好威喔

感謝熱情分享

^ ^
回覆 讚好 不讚 使用道具

有冇好大煙味車果陣

內容豐富,大開眼界!

囡囡靚過廣告相 恭喜師兄食好嘢!

身材真是火爆啊
多謝師兄分享

話梅梅 發表於 2015-10-30 06:44
有冇好大煙味車果陣

我見到煙灰缸有煙蒂,小美亦都係食煙....但車嗰時又唔覺有煙味....
好似我咁....一入女房都會先食一枝煙傾下計先....

肥牛戰報回歸,正,女都正

Busty cuty and u r lucky good luck lah

好让人兴奋的美食照,谢谢分享!

恭喜師兄食到好野

Ka Wah yee Ne....Good ar

樣唔錯, 你就好啦

樓主d相勁,多啲仲吸引

好大個