[情報] 國王分享區

回復 GBBB #40 的帖子

有三件你食
173 發表於 2015-12-5 13:47
回復 GBBB #40 的帖子

有三件你食

正唔正先?
國王d 女真係越黎越差, 簡單分享一下今日跌錢報告.
4號房 (平時依間房比較大通常都係給較受歡迎既女用) 估唔到今次咁黑仔
瘦底細波算幼 wet 妹樣, 白淨細粒, 嘴唇上面最有d 毛仔 好易認.
- 入到去話外賣就到即吹鐘,
- 沖涼當然事前事後無陪沖,
- 掂佢粒lin 頭 用手fing 開我
- 轉9仔又話唔舒服即轉身黑面
- 事後重要大力拍台推椅.
枉我成日去依個場玩, 好失望
總於明白點解多師兄睇咁耐都唔入閘. 唔睇清楚比錢重要受氣就唔好啦!
回復 netnick #44 的帖子

師兄. 我好明白你感受. 佢老味好似我迫佢仆野咁.
回復 netnick #44 的帖子

仲諗住今晚去睇下添,都係咪攪啦
上樓梯直行左邊間房,今日剛到,全程有交流,態度很好所以分享一下
...事後重要大力拍台推椅....佛都有火啦
qazwsxcf 發表於 2015-12-10 21:33
上樓梯直行左邊間房,今日剛到,全程有交流,態度很好所以分享一下

師兄,囡囡幼幼組定係姐姐組
大部份都有開。
從來未試過係到DM的漂過
多谢分享
where is "King"???????? On Hong Kong Island?
可能今時唔同往日。

E家個場你入廿次先得一次唔係中伏,我好失望。

D女黎慣黎熟個D,知到唔比你乜唔比你物,總之乜都唔比你做。

佢地好清楚,你入左閘,罷到明態度唔好,你都係要比錢,等你無心機做,快D走,又唔愁無客。

咀咀、車車?我唔會
啜下Lin?No lor ,E個場囡囡大家有聯絡夾好晒,知D C兄問左十間十間都唔比又鳩痕一,自自然然入硬閘。真係見你想入問有無得啜LIN 會話有,等你入左又話都係唔想,咁你都無佢付。
調下情得唔得? No lor , 閪你面, 話無時間。
攬下得唔得? No lor 閪你面攬你幾秒, 又話無時間、又話你細路仔。
一般吹下水都仲會有

申利,我已前係E個場粉絲,唔知到我黑仔,定時運低,E一年有叫雞不下廿次,但係個咀,係E一年都未掂個一對波(係E個場)最近先開齋
我都好耐無上過去,以前感覺已經麻麻
所以到轉咗去合仔和上山.
dennis2828108 發表於 2015-12-12 08:58
可能今時唔同往日。

E家個場你入廿次先得一次唔係中伏,我好失望。

試過一個做完我自己冲緊涼, 佢都催我快啲話夠鐘, 最後出門口其實只係27分
回復 dennis2828108 #54 的帖子

小弟都好耐無去呢個場
係咪仲有鬼妹?
去CWB要撘車,麻須嘛

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-1 17:40