[情報] 國王分享區

有去開,但後期好多女唔比錫lin,好似夾好曬唔比錫咁。

d房好似從來無人清潔咁,又成日有好人做野,靚小小d女有其他門路都唔願返呢度。
回復 CHIHOCHIHO #1 的帖子

唔好意思,請問國王系邊?爬文好久都找不到。。。
mwlhandsome 發表於 2015-12-12 22:26

去資料庫look look ...
國王係邊架師兄們來自: iPhone客戶端
netnick 發表於 2015-12-10 19:21
國王d 女真係越黎越差, 簡單分享一下今日跌錢報告.
4號房 (平時依間房比較大通常都係給較受歡迎既女用) 估 ...

香港人真係太斯文
回復 ACM1899 #64 的帖子

我只是找到國華。。。
回復 mwlhandsome #67 的帖子

頭先洗完,上樓梯右手面去到尾有個包到自己實一實,但有師兄入左去話有 F Cup。服務就普通。

我估應該是國華,一會我都出去看看..新界北出...

昨天食咗件細粒騷騷地 feel
服務技術中高级$%)) , 會翻食
房唔開啦 , 費事又 bang
*不是廣告

mwlhandsome 發表於 2015-12-12 22:26

in north point
deathbellho 發表於 2015-12-14 14:22
昨天食咗件細粒騷騷地 feel
服務技術中高级$%)) , 會翻食
房唔開啦 , 費事又 bang

ching 比小小提示啦,想去睇睇
回復 CHIHOCHIHO #71 的帖子

謝謝!不過唔敢去,太近屋企了。。。。
mwlhandsome 發表於 2015-12-13 14:15
回復 ACM1899 #64 的帖子

我只是找到國華。。。

呢度
http://go141.com/zh/region-23-bu ... A4%A7%E5%BB%88.html
多謝師兄分享
回復 deathbellho #70 的帖子

多謝師兄分享
回復 ACM1899 #74 的帖子

謝謝!家在北角,不敢去。。。
sanga9413 發表於 2015-12-13 17:03

頭先洗完,上樓梯右手面去到尾有個包到自己實一實,但有師兄入左去話有 F Cup。服務就普通。

G奶,肥西,
mwlhandsome 發表於 2015-12-15 22:12
回復 ACM1899 #74 的帖子

謝謝!家在北角,不敢去。。。

越危險既地方反而越安全……
因為真係估你唔倒……
chandog267 發表於 2015-12-13 17:55

我估應該是國華,一會我都出去看看..新界北出...

咪玩人啦,國王係港島區架

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-1 08:01