[正宗桑拿] 尖東東方棕泉

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前日試左, 硬件係幾標青, 不過大堂服侍真係幾亂下
買左3萬會員Account,實際有38000消費額一年半內可以用

可能放新年假, 聽經理講女仔唔多(但人客好好好多)
本身睇完呢度有師兄post話有暗渡陳倉, 點知我果個BG唔肯...可能我第一次去卦, 黎緊幾日會再試下
有無師兄試過邊個女仔Good呢?
喂你簽得會員 問公關啦 上次我見個個女仔真係即起頭
可惜冇問到佢幾號 因為我book 左個大大力 哈哈
回復 winwin14 #2 的帖子

師兄我明天會再去, 不過D經理好似一開波講明正骨水, 所以我唔知可唔可以開口問呢

問佢更係話 我地係正骨場你知架
經理都問唔到你架啦 入房傾價錢
話唔定見你靚仔有開大 都係講價錢

其實我諗緊 去正骨場搞野 TIPS 又高
要搞得野不如去大場 直接上馬啦
D女聽講 有D肯幫你出火 有D係唔肯架 因為知道佢地會炒 佢地話既
Mob 發表於 2016-2-15 00:14
回復 winwin14 #2 的帖子

師兄我明天會再去, 不過D經理好似一開波講明正骨水, 所以我唔知可唔可以開口問呢

你自已都講左 係暗渡陳倉 唔比得經理知 你仲走去問經理??!
第二間場唔清楚 但東方呢間場 就最喜歡 開口埋都話係 正骨水
回復 Ginga_S #5 的帖子

今日會再試下, 試完UPDATE大家~
Mob 發表於 2016-2-15 11:19
回復 Ginga_S #5 的帖子

今日會再試下, 試完UPDATE大家~

咁 願你 馬到功成
Ginga_S 發表於 2016-2-15 10:51
你自已都講左 係暗渡陳倉 唔比得經理知 你仲走去問經理??!
第二間場唔清楚 但東方呢間場 就最喜歡 開口埋都話係 正骨水

係呀,我生客上去第一句就係同我咁講。
回復 Mob #1 的帖子

請問要不要給代支?代支能否在戶口扣?代支一般多少,
回復 cheukww #9 的帖子

師兄: 係要比代支的, 通常一對一 (雙鐘基本$300 TOTAL)
另, 代支唔可以在戶口扣..
回復 Ginga_S #7 的帖子

今日三點幾剛試左, 成功發射!
回復 Mob #11 的帖子

how's the quality of girl?

師兄, 食大餐定係手作仔
Mob 發表於 2016-2-15 19:48

能詳述一下嗎
唔太揚了廢是第時無啖好食, 不過去第2次以上一切都易話為好多...HAHA

成功發射?係手打??
回復 yiumansan #16 的帖子

其實主要都係呢個原因!
Have plane service, if u r regular
Mob 發表於 2016-2-15 19:48

成功發射?係手打?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-18 18:46