[一樓一] 發利初级版交流區

lovetosex 發表於 2016-7-16 17:50
用手機回應 kitfit #997 的帖子

發利500好似吾多,600就大把,但重点係呢度D人好似成日講甚麼九十后,講真有冇呢條都成問題,就算有我都吾會吊,D人講到佢成日爆鐘,咁咪殘九哂囉,笑死人!

就算有90後出黎做 都一定係西服務西態度嫁啦,比多十年時間佢地吧
90後可能慣左比人服侍 出到黎做野都係唔多掂既 雖然小弟我都係一名90後
發利多數500喎 冇乜600 如要想吊90後 可以北上深圳食90後企企
樣靚身材正又夠嫩口 又多選擇 平撚過係老廟搵食
kitfit 發表於 2016-7-16 17:55
就算有90後出黎做 都一定係西服務西態度嫁啦,比多十年時間佢地吧
90後可能慣左比人服侍 出到黎做野都係唔 ...

深圳...師兄可以指條路嗎?
宝石蓝 發表於 2016-7-16 18:12
深圳...師兄可以指條路嗎?

上香討成人討論內地夜遊睇吧
kitfit 發表於 2016-7-16 17:55
90後可能慣左比人服侍 出到黎做野都係唔 ...

師兄,莫非你個頭像就係某個深圳90後 ?  
kenneth709394 發表於 2016-7-16 22:56
師兄,莫非你個頭像就係某個深圳90後 ?

唔係,只不過在google到搵返黎
陽巨長 發表於 2016-7-16 16:07
自從分開咗兩個版之後,呢到狂推果幾個囡囡都係吹大咗啦,兼且又單一化,以前啲女評反而有好多中肯評論。

說到底都係改版的錯

同道中人,非常同意!
題外話,近日成日有條友狂開post狂推介合宜,hard sell到……😴
用手機回應 陽巨長 #990 的帖子

就好似之前狂推雅典x一樣 見咁推法 一定唔試
用手機回應 Tongchan1 #1004 的帖子

等如某女推得太多更令人反感
用手機回應 kitfit #997 的帖子

之前就係樂土  太多劣質女去發利開檔 又多打手 做到爛市 真係唔講粗口都唔得
用手機回應 lovetosex #998 的帖子

之前係成棟拆骨為主果個時期 係最好
香b 未日就多左好多劣質貨去發利做高個價服務又唔好做爛市
用手機回應 kitfit #999 的帖子

而家 真係搵食艱難😂
用手機回應 localhost11 #980 的帖子

之前無入長腳蟹 而家想試 又無緣一係放假一係唔得閒 😭
留言話打手橫行
推介啲劣質垃圾女
兩分鐘後就收到保鑣pm 屌柒我
果然證明我方向無錯

Archiver|聯絡我們|141華人社區