犀利士

效果不错,就是有些头晕

回帖獎勵 +100 元錢

以前試左隻轟天炮!十分正!射完好快又硬,有效六、七個鈡,屌到打晒
8 u2 ?0 W# a/ t; n# b: m. M$ ]空炮一陣照硬番!但近年揾唔番

我朋友是在藥廠工作的,所以可以私下找他訂購。但是我通常也是集埋幾個朋友然後才一併訂購。因為每項藥物也是有記錄存放數量。但是我個廠friend 同我講,預早幾天告知他,便有計仔搞掂。
; e# C! `1 R: w師兄們若是有興趣可以pm,或加我好友聯絡

seems a good choice, but v gives harder penis

我想試試,Where可買?求大大指引,感激感激。
回復 愛愛東方 #1 的帖子
3 ?2 N3 N$ f* @& m9 P
. K' @8 x5 l3 K: n0 N1 K食後令我頭痛-

感覺犀利士比威爾剛少D副作用

回復 Ejcautions #23 的帖子' B2 P9 L2 G" W8 [; Q
( C2 l. s9 t4 R9 a% B
ching,想買請聯

Do they really work?

回復 Ejcautions #23 的帖子! o- G1 K+ U! N3 y' E8 W
4 ]8 O0 K$ R; i; W0 N/ r
師兄,你不要在這做假。

& f* _9 a' a4 M2 C應該唔會有兄弟咁on9中招卦!買药姐!講到* J1 t: @3 ^" A: @
咁撚神秘咁巴閉!去熟D嘅药房唔難買!一係睇7 q  k9 n8 P4 D; u; n
開相熟医生叫佢寫張医生紙!就係咁简單

回復 wk5678k #2 的帖子
; _" n+ ]7 s: D$ H) o* g2 A5 e5 R% X6 V$ A9 b7 s
多謝分享

baja40 發表於 2016-8-22 01:22 % `" M6 c, M  P; N7 i
回復 wk5678k #2 的帖子
- A. _  {: b2 I2 j- m2 y
; r* z& x' c1 U$ |威而剛  

% g2 A( v, V5 k9 S; c. Q- P食後令你頭痛, 一粒??

愛愛東方 發表於 2016-8-22 15:26 5 q6 |6 M3 V$ p8 R$ P2 i/ Y8 x# h
回復 BallBall88 #4 的帖子0 ^( F7 M9 v9 E3 g2 m' C# @. Z
/ M, |5 ^: F8 w) l2 m
深記,四百。

6 A& D8 H1 B) K' }C H 可以PM我地址嗎 ?

Good.     

BallBall88 發表於 2016-8-22 00:56 : I! S2 R2 D% }, S  \0 L
回復 愛愛東方 #1 的帖子8 z7 O8 g2 @* O6 K! J

3 }" ^$ S. c% l請問邊度買同價錢?

7 I, P. P& }5 Z" H$ [( @有R字的藥房有得賣,試去新蒲崗,
baja40 發表於 2016-8-22 01:22
  f# \- \* ?2 e8 e回復 wk5678k #2 的帖子
( ]4 m, n) k. d: ~& i# b/ V
6 B3 v# I$ A8 K; }0 K威而剛  

/ r. O  L! q8 Y9 E0 F1 e) G" e  u; `/ R每人感覺不同
回復 愛愛東方 #1 的帖子2 K2 M, K  ?" x0 E5 C0 }

: r' d  e0 F+ L試下新蒲崗幾間藥房啦,有求必應

犀利士很不錯!   台灣很容易買  藥房正品

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 13:47