[粗人粗語] 分享一個增加精液量的營養品@@

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟之前轉po過一篇站上兄弟介紹的好物後..
一直沒真的吃過所有介紹過的營養品
直到之前有朋友問我們要不要一起試試那個增加精液量的保養品
因為他要去度蜜月了想說試試看是不是真的有效
結果就一起買了
剛好我也要約我好久沒見的砲友見面
到貨後我就天天吃..
到了跟砲友約那天..
她幫我口爆了..(第一次口爆她)
她口爆完說..本來想吞下去的結果我一直射來不及吞(本來想吞下去的!本來想吞下去的!本來想吞下去的!)很重要所以要說三次XD
量真的很大XD
聽起來好像吹牛..但真的是親身體驗
跟當時我看到的文章內容一模一樣真的射很大@@ (轉貼@@好文--受證實的天然壯陽!)
有興趣的大大可以去查看看價格再考慮要不要去這網站買
加上運費都還蠻便宜的喔

這裡買
http://www.iherb.cn/Now-Foods-Lecithin-1200-mg-100-Softgels/39666?rcode=TCS295

登錄/註冊後可看大圖
點解要一次射,分開射得唔得?

師兄,你果餐有幾多Q?
Yenoh 發表於 2017-1-5 17:58
點解要一次射,分開射得唔得?

師兄,你果餐有幾多Q?

不是說要一次射啦..是說精液量真的增加了..
口爆的時候弄了對方一嘴精液..
當天只有射了一發..但我回家又自己打了一次飛機這樣
香港有得買嘛?師兄可否代購?
lch718 發表於 2017-1-7 12:15
香港有得買嘛?師兄可否代購?

我是台灣人...我有附上網購連結..你可以自行去看看

師兄講既Lecithin我都有食,不過唔同牌子。
之前係一個外國論壇睇過一篇增加精液量既文,我選擇左當中三款保健食品黎試,食左一個禮拜左右,同時忍左一個星期唔打飛機。
到扑野果日,條女幫我吹果陣,谷左成個星期既火一野爆出黎,即刻反射性地拔出然後對住佢塊面狂射,仲要係下下射得多同遠果隻,果下我自己真係打個突,好有征服同成功感!

以下係三款我食既保健食品同我測試出黎對自己最有效既劑量,可以參考下,呢d藥品係香港品難搵:
1. L-Arginine 1000mg 每日食2000mg
2. Pygeum 100mg 每日食200mg,開波果日食雙倍
3. Lecithin 1200mg 每日食2400mg,開波果日食雙倍
sofrayb 發表於 2017-1-10 02:03
師兄講既Lecithin我都有食,不過唔同牌子。
之前係一個外國論壇睇過一篇增加精液量既文,我選擇左當中三款 ...

既然香港難買..可以考慮看看上網買吧..
這網站賣的是美國產地的價格所以不用被經銷商賺一層
我個人是還蠻推這保健食品的..
精液量大增
l2219186 發表於 2017-1-10 17:18
既然香港難買..可以考慮看看上網買吧..
這網站賣的是美國產地的價格所以不用被經銷商賺一層
我個人是還蠻推這保健食品的..

Sorry打錯字,其實我係想話唔難搵 XD
sofrayb 發表於 2017-1-10 21:21
Sorry打錯字,其實我係想話唔難搵 XD

哈..沒關係..不過最少這個網站賣的挺便宜啦..
這也是可以考慮的因素之一
多謝報告和分享
回復 sofrayb #6 的帖子

師兄, 行過好幾間藥房, 都話冇L-Arginine, 請問你在那間藥房搵到?
ultrahawk 發表於 2017-1-12 08:21

師兄, 行過好幾間藥房, 都話冇L-Arginine, 請問你在那間藥房搵到?

我係季安康健買的,我貼唔到link,你去google應該搵到
ultrahawk 發表於 2017-1-12 08:21

我是網上買的呀..
http://www.iherb.com/Supplements?rcode=TCS295

上網買方便又便宜@@..兄台可以試試
回復 sofrayb #12 的帖子

師兄, 跟你指示, 買到了, thx
回復 ultrahawk #14 的帖子

試試看吧..我自己是減一半量吃都有那種效果..如果照著說明書上寫的服用..我朋友告訴我說是效果好到有點困擾XD
回復 l2219186 #1 的帖子

真的嗎?
謝謝分享
回復 fishha #16 的帖子

試試看就知道了

回復 l2219186 #15 的帖子

試咗一排,  而家去玩出嘢時真係感覺出多幾吓, 以前只係一次嘅感覺 (因年紀已大) , 下次會搵件口爆嘅囡囡再試

想問師兄食了多久?
回復 ultrahawk #18 的帖子

有幫助到兄台就是件好事吶..大家開心就好

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 21:17