求教!!!

回復 sexslacker #18 的帖子

師兄個提議都很好
回復 hcwho #15 的帖子

夜蒲地方 好似香港蘭桂坊咁
冲哥話機埸有D時鐘房,可以畀夜機D師兄租
回復 hcwho #14 的帖子

最緊要師兄你感覺 Ok 和舒服就好
回復 hcwho #12 的帖子

師兄 你睇錯呀  系 food court  食野地方  無錯 系有嘅 24小時 系坐的士嗰層
n多便宜酒店的啊,多订一晚睡一下,免得第二天精神不好咯。
nana有ibis
asok有tune
大约就是1000猪不到的酒店而已
回復 stevenluo #26 的帖子

asok有tune.....應該改左名叫 Red Planet Hotel Asoke

nana  ibis我諗一千未必得

師兄我下星期去曼谷就是住 Red Planet 哩  ;-)  真巧。
不過這間記得寄包是要錢的,雖然只是少少,但是.... 哼哼.....
回復 ilovejapangirl #28 的帖子

這間飯店這麼小氣 放個行李也要收費
thank you ching
在將入住的酒店, 當晚租間雙人房, 加兩張床, 話明LATE CHECK IN
4條友塞入去瞓到12點咪起身各自開返房囉
凌晨3點幾之後搵女, 浪費精力啦。其實唔明呢個選擇, 凌晨去到又係要中午補眠, 不如朝早去中午到
點解要甘辛苦尼
其實 "家家有求" 姐, 每個人旅遊模式都唔一樣,可能要遷就出發時間或其他種種原因先揀呢個時間航班都未定。

想比少晚酒店,大家價值觀唔同,每個人睇法唔一樣,好難話好定唔好,最緊要當時人感覺 ok就好。

至於辛唔辛苦就睇自己,如果系我,可以慳得到,辛苦啲都無所謂,目標為本,想慳就要犧牲下
我嘅話就會四個人夾份book 多晚平平地嘅酒店,起碼有個地方休息下,舒服D
回復 cola1 #27 的帖子

大陆人,英文不好,red pxxx这个单词记不得,所以用旧名字咯。
大陆人,有去哪儿app,nana的ibis大部分都是200RMB以下的价格的。
回復 ilovejapangirl #28 的帖子

谢谢提醒……
其实,我个老烟枪,是没办法住ibis或者red p的。
stevenluo 發表於 2017-2-13 17:55
回復 cola1 #27 的帖子

大陆人,英文不好,red pxxx这个单词记不得,所以用旧名字咯。

這飯店名字用中文很好記,而且很中國啊!
就叫「紅星
回復 stevenluo #35 的帖子

無咩所謂大唔大陸人 大家都是中國人

如果200 RMB 咁又相當便宜
回復 ilovejapangirl #37 的帖子

我给别人推荐酒店,我很担心我叫它红星楼主Google不到它……
多謝樓上所有師兄資訊!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-19 15:37