胸奴族討論

回復 BEGINNER999 #28 的帖子

可挑戰自己,啜番佢出離
我做了清兵,實戰了ivy,個人感觀如下:
波是大的,大有點墮,因已屬姐姐組,右邊好揸過左邊,但樣貌過得去,較暗d燈放埋頭髮落離側面睇有d范冰冰感覺,而技術不錯,尤其是口技,好落力,剛柔並重。整體評價是,食左唔覺跌錢,唔食亦唔係損失。

多謝師兄的報告
見到BABY 那邊有個佳佳相頭不錯,邊位師兄試過?同埋有無試過BABY呢間公司??
回復 馬馬交羊羊 #42 的帖子

多謝師兄報告,好似唔錯咁,佢樣幾靚女,想問下佢態度如何?熱情主動?定姣騷淫蕩?
fish58 發表於 2017-5-15 19:01
多謝師兄的報告
見到BABY 那邊有個佳佳相頭不錯,邊位師兄試過?同埋有無試過BABY呢間公司??

食過,以前係澳門做nc , 記住波唔大,唔好信相
硬件幾好,樣靚,夠緊
夜神@13 發表於 2017-5-15 19:55

多謝師兄報告,好似唔錯咁,佢樣幾靚女,想問下佢態度如何?熱情主動?定姣騷淫蕩?

我唔啱,慳返唔洗去
聽佢咁講應該係好老屎忽
回復 BEGINNER999 #46 的帖子

最近真係無咩好野食咁,今日大家有邊個好介紹呀?好想玩波波
夜神@13 發表於 2017-5-15 20:36
回復 BEGINNER999 #46 的帖子

最近真係無咩好野食咁,今日大家有邊個好介紹呀?好想玩波波

無,又落雨,無意欲去睇,一係直接去sn
回復 BEGINNER999 #48 的帖子

sn未試過,聽人講都好多大波,但唔知流程同玩法
夜神@13 發表於 2017-5-15 20:47
回復 BEGINNER999 #48 的帖子

sn未試過,聽人講都好多大波,但唔知流程同玩法

一時時,有時仲衰過酒店,勝在一堆過睇
睇到夠先揀
BEGINNER999 發表於 2017-5-15 20:19
食過,以前係澳門做nc , 記住波唔大,唔好信相
硬件幾好,樣靚,夠緊

有無B 波?軟熟好渣嗎?
回復 BEGINNER999 #40 的帖子

後者是也,不過佢係咁,我以前吃得密d,所以都熟d有話題d
hsblone 發表於 2017-5-15 21:32
回復 BEGINNER999 #40 的帖子

後者是也,不過佢係咁,我以前吃得密d,所以都熟d有話題d

後者就即係無轉過公司,佢個隻冷淡我唔啱
以前絲記瑤瑤一樣cool ,但我接受到
可能人夾人
K20C 發表於 2017-5-15 21:29
有無B 波?軟熟好渣嗎?

有,都ok ,係唔夠大

想問問師兄有没有試過快樂之城的女女?廣告相夠漂亮但服務如何
回復 夜神@13 #55 的帖子

快樂之城就是以前的M記,女孩素質還ok,但數量少
夜神@13 發表於 2017-5-15 19:55

態度幾好,主動是主動,但不夠熱情,唔似tps龍澤哥種,但尚屬淫底
夜神@13 發表於 2017-5-15 23:10

想問問師兄有没有試過快樂之城的女女?廣告相夠漂亮但服務如何

我只幫襯新記同tps,其他未試過,因中過招,d女好似死魚咁灘係度要我服侍佢,雖然我好樂意,但攪時豪無反應,戲都唔做下,攪完差d想問佢攞番錢
近來沒試,好似冇咩食慾咁
以前新記的Chris 我覺得將正,係個人有時寸寸地
胸都幾大
回復 風月小王子 #59 的帖子

新記chris我都有試,大波,我覺得佢姣姣地,幾啱我,好似無返嚟好耐

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-1 08:36