[求一夜情] cc 多p分享 已修改id

好喇,事到如今,我諗我都有需要講些少說話; o* |0 j! z' B; ~$ w% R( W4 Z

' x; `7 b. l( d3 i. m' j我係一個之前收左幾個wechat message,連人地電話都無,就俾左$1000 訂的傻仔
! q; X6 n: V9 m8 U6 F8 Z
3 {! U1 ?( [  Y" t其實我一路都有D驚會唔會根本係一個局,怕結果攪手會人間消失果種。不過同Wechat另一邊傾左一兩日(其實連用緊Wechat的是男是女都唔知,試過Wechat call佢又唔肯接),都覺得博得過--個心態係俾人水極都係$1000啫...6 O: x6 h, W. E0 n! p. K
; Q( s/ x- J0 u) a& Y' r8 o) _6 ~
跟住就落左訂,間唔時就wechat message下接頭人,睇下佢仲在唔在
, }2 J, I0 s  ~  U/ ~
/ h( D& `3 C1 w! H) B如是者,到左今日D-day
1 G8 i1 e1 G! M$ }: _" S* i
- H+ v% m! U6 ?/ S" k結果係,有得玩的。現場有工作人員,不過如果真係有人搞事,佢地壓唔壓到場就唔知啦。落場玩的女仔有5個,男士有好似7個左右(但有人齋睇的 -- 雖然佢坐定睇,我覺得好disturbing--我又唔係男優)。另有男工作人員和一個黑晒面唔除衫的女,只係長期喺厠所食煙,唔知做乜。3 X6 W, X1 C. A# r1 v' k3 _. p

! K; K" g' q3 Y" x1 R5 |1 r% H/ x% K女尼講呢,有4個都係MK妹,尼4 個入面有一個頗肥(而唔靚),一個死MK(串樣又多嘢講),兩個尚可食用(一個都OK的,但估計30+、另一個好主動挑人機但細粒同時有小小腩)。豬扒我就食唔落。好彩有一個遲到的女女非常咁掂,個子不高但身型fit,可以話有仙氣,態度AA+。睇得出好多師兄都睇中佢,我都有幸有機會一親香澤。
* Q. i0 Z) b: I- t" b
$ \/ l  a% o: j" B* Y好,我講咁多唔係想寫report。我之前睇留言,見各位都寫左好野。的確大家都有道理的。相信亦有師兄係為其他人好,所以善意提醒其他人。如果佢收完錢走數,真係喊都無得追。又如過有人唔生性,帶違禁品,點都會連累到同場其他人。我只可以講,我今日無穿無爛玩完出返黎,就係咁多。不代表你去報名玩會無事。我亦不會勸你玩定唔玩。成年人,做乜野都好,自己衡量風險。0 ~6 ~5 y* r+ _1 \0 G- |) _1 j! ]

' f  E& s, ~/ Z& n如果你問我,下次仲會唔會玩,我就未必會。今次純粹體驗下多P,目標已達到。我都唔係好enjoy在人前表演,或者同女仔搞搞下,又有人加入摸個女仔。. A6 J2 R2 Y$ Q4 }6 Z! g9 J! H+ k4 u
4 L: H% W. I5 v; Y2 t- z
更大問題係,女仔的質素無法保証。搞手Wechat有幾幅相,但今日都認唔到邊個打邊個。或者我麻煩,我做事係要睇對手的,唔係逢女都食得落。& B0 g% d4 x5 O

$ {- {1 F8 Z* `  R3 G; V事件中樓主有無利益,係唔係agent,我唔知。睇落呢,其中一個MK妹似乎係主事人,而D工作人員就好似佢D兵咁....
# r1 E" W1 K* Z: W+ b" Q8 T/ ]
+ {1 ?# B0 \/ Y3 o4 ^2 s, ]' d希望我的親身體驗可以令各位兄弟和好如初,大家的爭吵告一段落。
1 d* e7 C  r3 s! S4 Z3 A: m) W$ g! O' Q( d* i) z# g
如果我以上有任何失實,或者我以此文謀取自身利益,保佑我陽萎爛J。
, j4 a, x( j3 I" ?% x5 ]: D* X- R" j
6 H, p2 _: x( i7 g- Z0 p! M0 e' j6 a
回復 hormone #1 的帖子
. z, p7 l8 ~. X; b  c0 a- [5 `6 {- e; Z& i5 L7 s
老兄,似乎你有些少不滿意,相反我就很滿意。
  @$ a0 w, w: p& i" f2 I
' X& k$ Z- b% d3 YGroup sex 是要互動,多人不同組合配合,產生另類感覺。我反而覺得,大多時候一對一,太無趣。0 `' x/ N3 {$ Z( P

" Z. d7 h8 O4 S. h+ \致于,女女方面,以少不是北姑,不是三十以上,不是撈味重。全部都是廿多,笑容甜美,非常貼心。是MK或是青春,就要見仁見智。
自來也大人 發表於 2017-7-25 01:35
  g3 `' X3 I5 Z+ @" [  o小心D呀師兄們, 群P諗就好能正, 但實際上係風險好高, 性病仲係其次, 最擺命係根本有心人專搞呢D嚟散毒(毒品 ...
! _3 N  s4 B! o' ?$ f, s7 R/ n
如果咁講,唔係呢D既PARTY,只係一班想玩又想試下既人,其實唔介意既多男1女,4-5男,一女,大家價比咪得囉,即係有一個師兄卜左一條女,想同其他師兄一齊玩,當然女錢各比各,咁就好玩好多,又安全,即係當搵CC 2000-2500 1Q咁計,咁真係會有一D想玩又唔想咁貴既師兄都可以諗下,大前題條女肯
mic888mic 發表於 2017-8-26 15:36
4 Y" `1 H3 s2 S. Q: o6 U回復 hormone #1 的帖子1 a' b. T3 h/ i9 k% y9 o
9 X7 i* w2 X$ X
老兄,似乎你有些少不滿意,相反我就很滿意。

7 L% [: s6 J+ l# t) L' k  i( ?如果真係玩不如自己搞返場,有相熟女女,但一定男多女小,有機會試唔試呀
自來也大人 發表於 2017-7-25 01:35
1 x4 t; `$ ^1 e( G4 l7 E) s小心D呀師兄們, 群P諗就好能正, 但實際上係風險好高, 性病仲係其次, 最擺命係根本有心人專搞呢D嚟散毒(毒品 ...

" T1 k+ z, `- n/ R最多都係3P好
回復 hormone ##81 的帖子0 Z! d5 i% c# \* \- i2 G$ W

# _. t1 ?9 B/ {, S$ H( U8 h這個是事實!
回復 唔係cd-rom ##1 的帖子# G/ G! G, _, u6 z

# l. [( r6 }! `0 d) y. s, Wthanks for sharing!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-2 13:18