[天氣分享] 真真假假

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

查无证: 祠堂村, 星记
已证实微信支付:  嘴嘴, 八十区
尾东150区:  最近几个月唔超过10个
尾东80区:  最近几个月过半日子无饭开
嘴嘴: 营业时间改为 10:00 - 19:00
嚇…咀咀冇夜市??

應該係尾西150 同尾東80? 定家下又轉左?
150區最幼睇落幾大?
回復 Lee100 #3 的帖子

十七八.  呢排有十零个, 两三个唔错.
80区全系扒.

回復 othello #1 的帖子

生虫法絲,大揸都係叫G,呢DG訊有幾多增渣有乜奸係?增增渣渣又何B質着呢!!!!!
嘴嘴大慨有幾多幼幼?質素如何? thx
othello 發表於 2017-9-11 16:31
回復 Lee100 #3 的帖子

十七八.  呢排有十零个, 两三个唔错.

借問師兄有無而家沙尾150區地圖? 大概咩位置鋪隔離?
最近沙尾有無雞頭帶? 定都係靠自己好過雞頭?
最近 150區包幾分鐘咩服務?
芝麻煩哂

回復 Lee100 #11 的帖子

地铁站出来直入, 地铁站与治安消防所之间几条巷
15分钟, 没得冲凉
hhtam 發表於 2017-9-13 12:53
150區幼幼服侍麻麻又催鐘又黑白,房同床好污糟,有d女上身唔脫,不如加多50去沙咀玩好過!

最緊要150區幼幼相頭同年齡係味 好得過 細得過沙咀15-16既$200
othello 發表於 2017-9-13 12:03
回復 Lee100 #11 的帖子

地铁站出来直入, 地铁站与治安消防所之间几条巷

而家連吹都唔包了唉
hhtam 發表於 2017-9-13 12:58
招呼好差地方又好污糟,睇下算吧。

唔怪得周老頭同老貓兩個去既沙尾包膠,
同入左時光睡道差唔多。
差D以為沙嘴仲係爛地一塊, 出面大家樂一哥焗豬 鐵板餐仲賣緊$10。
一整落樓下睇下農場餐廳同烤雞大王, 順手座九鐵北上世界之窗。
想問沙嘴幼有無吹同沖涼?
我去過兩次但都係無試D囡太扒食唔落仲未試過
chanchantong 發表於 2017-9-13 15:40
你聽回你都係76老作猫分身

係大亍望到如圖跟箭咀行入去.

周笨七伯,又名七爺,七七,周師兄,分身何其多! chauchow,chucatcat, chantongtong……

系四台神州蝦蝦霸霸以為自己惡晒大晒!脾氣臭專老屈人系老作又質疑別人比佢叻同識野多!其實系自己笨七冇知井底蛙瘀到爆等收皮!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 17:18