[粗人粗語] 入閘後,涼都沖埋,條囡話可以加錢玩多d野,你會點做?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如題………………

d囡問得最多既就係加錢可以環保吹,一般加50或者100既話,我一般都會俾。

有次係北角“皇X”,條囡話加一舊可以環吹,再加兩舊可以玩埋假鳩,我兩樣加曬。之後佢幫我吹,我就係咁用條假鳩隊佢個西,玩到條囡仲high過我,問我使唔使咁狼死將碌假鳩係咁隊到咁入……我心唸俾多咁L多錢,唔通唔玩翻你夠本咩……屌完之後,佢仲話唔夠喉,可以唔加我錢執多鑊,但我宜家冇以前咁好氣好力,一日屌到一鑊已經好撚叻,所以都係無福消受。

仲有次係尖嘴“X利”,入閘前講好一劑五舊,沖完涼條囡話加200可以環吹,指插又再200,2樣一齊三舊,我話我全身得七舊半,你肯就肯,佢都係為錢,唔通有生意唔做咩,最後佢話ok,咁就老實唔客氣,佢吹,我就係咁用手插同卒佢塊西,搞到佢起曬水,最後係就係俾多咗少少同貴咗d,但整體都係幾滿意既一Q。

利申~我都係打份牛工,唔係話自己豪,但出黎玩都係想玩得開心,有時候俾多一百幾十都唔可以計較咁多,唔知各位Ching又點睇?

141廣告部 註言 (2017-11-12 09:33):
http://141hongkong.com/thread-1906350-1-1.html
多謝師兄分享
我一樣會加錢
叫餐飲凍嘢,都要加2蚊啦、何況找囡囡..!😂😂
視乎囡囡態度,如果好的話我都會加。
多謝師兄出錢出力出報告❤️
求其屌完走。。永無下次。。最憎呢啲入閘先嚟賣嘢。。
求其屌完走。。永無下次。。最憎呢啲入閘先嚟賣嘢。。
我都會say no
即係叫你出力d
"但出黎玩都係想玩得開心,有時候俾多一百幾十都唔可以計較咁多"
呢句好同意 二三百OK啦 又唔係日日去
平時一係俾指插.唔俾就揸波算. 加錢的通常是老屈的, 未試過有好嘢
出来玩也要有个性,我会入闸前说清楚,有什么服务需要多少钱,不喜欢煮熟的一半饭才被条囡玩…
樓上 C 兄有道理,凍飲都要加3蚊,所以有時又真係會睇心情
週不時係咁架啦. 我上星期去, 條女吹之前忽然話可環保, 但加$100, 出得來玩, 算啦, 照比. 人家都係賺辛苦錢. (利申: 小弟都係打工仔一名).
support the girl to provide extra service for money, but not to the girl who just asking for tips
我覺得現在囡囡同客人對基本服務的定義越來越有偏差

希望唔會演變成:車加50,細車加100,大車加二百
車半下當一下計,想車但車唔到照收費

侍浴免費,搽皂液加50,洗J加100,熱水加100,抹身加50
一話要加乜加物就好無癮
我會俾開門講個價即走
除咗後門要加之外, 其它可免.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-31 14:54