樓主: lonelyman2448

[唱K-GF] 高官近來有咩女?

請問舊美斯喺深水埗邊度?
用手機回應 padpad #81 的帖子

呢度有廣告,叫suki,但環吹要加錢,得30分鐘,雖然一仔係咁,我明,但作為舊相好,真係好唔慣。雖然都屌到佢高潮,一仔係好少呢種效果。
師兄果然厲害
溝女王 發表於 2017-12-21 17:31
用手機回應 padpad #81 的帖子

呢度有廣告,叫suki,但環吹要加錢,得30分鐘,雖然一仔係咁,我明,但作為舊相好,真係好唔慣。雖然都屌到佢高潮,一仔係好少呢種效果。

想問佢有冇走樣?幾年冇見過既老相好,當年既超級服務係咪未失傳?佢應該係我响高官吊過最多次既頭三名,除左心口有缺陷同骨架偏大之外,其他野就算放响而家高官刀一定頂班
艾沙后 發表於 2017-12-22 09:03
想問佢有冇走樣?幾年冇見過既老相好,當年既超級服務係咪未失傳?佢應該係我响高官吊過最多次既頭三名,除左心口有缺陷同骨架偏大之外,其他野就算放响而家高官刀一定頂班

見廣告話38吋巨胸,是中超嗎?
hsbcsec 發表於 2017-12-22 12:34
見廣告話38吋巨胸,是中超嗎?

當年佢應該中超完拆彈攪到鬆左,而家如果38就應該返左去中超,不過食佢主要係超強服務,佢係少有可以吹爆我既女,口技真心一流
艾沙后 發表於 2017-12-22 14:21
當年佢應該中超完拆彈攪到鬆左,而家如果38就應該返左去中超,不過食佢主要係超強服務,佢係少有可以吹爆我既女,口技真心一流

収到, 謝謝, 冬節快樂😊
用手機回應 hsbcsec #85 的帖子

D廣告亂寫啫,唔明個區硬係要用呢種風格寫廣告.
美斯,即suki係肥左,但樣算keep到。
我最欣賞係佢女人味,身型雖然有缺點,可能如艾沙后所講,好早期拆過彈,但見到佢個身型,有種講唔出的吸引力。
現在身材就肥左,老態左,但樣仲算靚,不過無左高官時期同佢種感覺,以前真係極gff,要我用條野磨到佢高潮左一次先再插入,而家無咩feel,不了
用手機回應 艾沙后 #86 的帖子

簡單答,現在沒中超
溝女王 發表於 2017-12-22 15:02
用手機回應 hsbcsec #85 的帖子

D廣告亂寫啫,唔明個區硬係要用呢種風格寫廣告.

高官好少囡囡肯濕鮑磨J、可能怕磨磨下入咗洞🤣🤣🤣
請問係咪suki26?d相好假喎,請問有冇特別服務?
用手機回應 nickkam #91 的帖子

無咩特別,大車算唔算?
個區d廣告係咁痴線,
假相,介紹又誇張。
我地去係聚舊啫。
用手機回應 hsbcsec #90 的帖子

一直都好多濕鮑磨j喎,而家少左,但都有幾個肯
回復 溝女王 ##93 的帖子

邊幾個...pm我知😁
溝女王 發表於 2017-12-23 10:33

Pm 我師兄
溝女王 發表於 2017-12-23 10:33

之前都有試過, 沖涼時用pat pat向住你, 夾住J仔, 前後郁動, 好爽好正, 好似會插到入去甘, 又爽又驚....
床上時佢坐上來, 鮑魚磨J, 極度忍吾住, 有次,真係.....
lakesouth 發表於 2017-12-23 11:52
之前都有試過, 沖涼時用pat pat向住你, 夾住J仔, 前後郁動, 好爽好正, 好似會插到入去甘, 又爽又驚....
床上時佢坐上來, 鮑魚磨J, 極度忍吾住, 有次,真係.....

對!真係極爽極刺激😍
可否告知邊個囡囡肯做,謝謝🙏🏼
hsbcsec 發表於 2017-12-23 18:20
對!真係極爽極刺激😍

之前有一排幾乎個個女仔都沖涼夾J磨, 我以為係指定動作添。
不過都成年前既事。
依家基本上冇鮮鮑磨J, 除了一個, 不過佢好似好少返。
不過, 其實好驚, 真係吾好貪一時之快, 怕領野。
真係會忍吾住入左去架...
lakesouth 發表於 2017-12-23 22:37
之前有一排幾乎個個女仔都沖涼夾J磨, 我以為係指定動作添。
不過都成年前既事。
依家基本上冇鮮鮑磨J, 除 ...

哈哈,師兄是返夜班最紅那個嗎?我也只知得佢肯提供這些服務, 難怪佢最旺鐘👍🏼👍🏼👍🏼
hsbcsec 發表於 2017-12-23 18:20
對!真係極爽極刺激😍

係真係好爽 之前安兒幫我濕鮑磨J 磨到我有觸電既感覺

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-1 23:23