樓主: lavendertotti

[尋人] 咸豐年前 天文台道 愛麗斯

當年公司喺附近,間唔中有去過天文臺道但唔啱心水
我當年比較常去就係香B,黃金時期香B啲女高質過而家發利好多,冇記錯應該係2011-2016左右,即佐敦立信同華豐收皮後,呢段期間香B真係百花齊放
misery 發表於 2022-2-21 03:06
當年公司喺附近,間唔中有去過天文臺道但唔啱心水
我當年比較常去就係香B,黃金時期香B啲女高質過而家發利好多,冇記錯應該係2011-2016左右,即佐敦立信同華豐收皮後,呢段期間香B真係百花齊放

以前香檳唔止B座,A座都有嘢玩,不過B座主要係USB但好多都有C餐,都曾經食過幾件好嘢又揼得又砌得
以前福橋又係好多正野,以前洗尖沙咀,真係行幾個Check point.
講得天文臺道,依家就算俾你搵得返佢,年紀起碼大左超過10年
流先生 發表於 2022-3-4 10:39
以前福橋又係好多正野,以前洗尖沙咀,真係行幾個Check point.

以前老尖福僑最多好嘢,質素高過香B發利
聽喺嗰度嘅相好講,業主唔知乜事突然話唔再租俾佢哋,攪到成班女要急急腳揾竇搬。
1419527 發表於 2022-3-5 17:42
聽喺嗰度嘅相好講,業主唔知乜事突然話唔再租俾佢哋,攪到成班女要急急腳揾竇搬。

係喎,我都聽過。
另外之前有件囡做左一排,之後做埋雞頭,叫菲菲,少少似湯盈盈,師兄有冇印象?

仲有福僑果陣時,出尖咀淨係洗呢度同香B已經夠曬皮.發利果時係冇咁多女,同埋D質素好普通.
正野係曬福僑咁滯
尖沙咀同期,仲有一幢叫麗東大廈,麼地道近K11,141單位唔多,但因為近尖東,試過星期日下午食過幾個好嘢,佢哋話係夜總會小姐,搵吓快$,嗰時收$500,比其他女貴少少,新移民嚟
vaderhk 發表於 2022-3-11 12:06
尖沙咀同期,仲有一幢叫麗東大廈,麼地道近K11,141單位唔多,但因為近尖東,試過星期日下午食過幾個好嘢,佢哋話係夜總會小姐,搵吓快$,嗰時收$500,比其他女貴少少,新移民嚟

記得去過幾次無再去。
vaderhk 發表於 2022-3-11 12:06

鹿鳴春丫嘛我有個外國親戚,每逢一返來香港就要去果度食晚飯,好似當年仲未有K11
那些年,什麼都好
ph862 發表於 2020-9-26 22:28
還有當年我常常找的 Tina,那已經是 2003 年的事情了!

又肥又脹個件?態度係幾好的,值得試!
darkchris999 發表於 2022-2-21 12:04
以前香檳唔止B座,A座都有嘢玩,不過B座主要係USB但好多都有C餐,都曾經食過幾件好嘢又揼得又砌得

想當年邊有全套免問嫁?一隻手掌數得晒!
連豆豆(天文、香B果件)早期都一樣要俾人扑

但洗樓環境,香B發利福僑,福僑一定係最差,洗得最自在一定係佐敦立信!
DICTATOR 發表於 2022-3-16 17:10
但洗樓環境,香B發利福僑,福僑一定係最差,洗得最自在一定係佐敦立信!

天文臺道都好唔掂, 部𨋢好似成日想停咁
早大概5, 6年前冰冰有出返嚟做, 不過真係老咗少少同手勢生疏咗
magicben 發表於 2022-6-16 23:30
天文臺道都好唔掂, 部𨋢好似成日想停咁
早大概5, 6年前冰冰有出返嚟做, 不過真係老咗少少同手勢生疏咗

咁都係得六層,行上去都唔算好辛苦
講起之前我都想搵返叫「欣欣」,因為想食但未食,留言都有成十年,不過無消息,
有人回應都老啦仲搵,到今日來講,可能真係無興趣了!
我記得冰冰 同 素素
darkchris999 發表於 2022-2-21 12:04

香A係得7樓有囡,最先得A室,過咗一段時間B室先有囡囡入駐
香B最先得2樓,3樓有囡,2樓係USB,3樓係141,差唔多到2007左右先全座都係囡囡
迷魂小羔羊 發表於 2022-6-22 13:29
香A係得7樓有囡,最先得A室,過咗一段時間B室先有囡囡入駐
香B最先得2樓,3樓有囡,2樓係USB,3樓係141,差唔多到2007左右先全座都係囡囡

香A最經典應該係Cat姐,聽講後來做到有幾層樓收租

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-1 06:33