樓主: sdsafdffhggh

[指壓囡囡] 金悅來指壓

回復 邪神來了 ##40 的帖子

金豐12唔係金港82過去嘅咩?
今日悅來信箱已經話EE無做
另外我都想知CANDY去咗邊
法拉有冇師兄食過?有冇簡評??thx
回復 估我唔到 ##42 的帖子

我都想知CANDY去咗邊?
回復 富士山伯爵 ##43 的帖子

到淫友通知悅來嚟左件好野叫法拉細細粒後生靚女幾啱我口味,今日一於go!go!go!
年齡:目測二中至尾
樣貌:8.5/10長髮細粒面型,五官精緻,笑容甜美,雙眼同嘴唇令捨迷人
身材:約5尺1寸高,瘦身微微腩,約33B淺啡細暈中提,皮膚白滑!
車牌:小碰車
侍浴:細心乾淨,bm水簫做足,螞蟻上袋R功酸軟舒服
前奏:漫遊技巧ok,吹奏期間會舐弄棍頭加強快感,感覺囡囡用心服務客人
埋牙:頭Q男上凝望甜美面孔更有冲勁,轉女上囡囡一路慢騎一路錫lin(慢騎加強周感之馀,更令棍頭剌激度提高,再加上囡囡還一路锡lin,真係舒服到振),然後再趴落我身上互相攬住齊齊un,囡囡feel到我發射一刻,還加速快騎稍後才抽出,二Q狗仔一路抽插一路揺pat,再轉男上期間,囡囡手放私處,起初以為自摸,原來洗出絕招二指鉗陽,令棍身周感加強,真係利害!
態度:由入房到出房全程面露甜美笑容,就算面對我呢D二Q大食客都唔會有半點悔氣黑面,態度幾好!
感覺:我覺得囡囡相頭有D似金帝小雨,同囡囡做有種強烈小鳥伊人女友feel既感覺!
總結:囡囡後生靚女態度好皮膚白滑,適合喜歡細細粒小鸟伊人女友feel師兄,返食指數100%
收到風candy去咗西班牙到做!叫文文
多謝
回復 邪神來了 ##46 的帖子

等我下次試下先!!!!
回復 估我唔到 ##47 的帖子

聽講前後開通,諗起都硬。希望入到佢後欄啦
bigdickknight 發表於 2020-10-6 16:21

我仲未的起心肝入西記
等師兄確認係咪CANDY
回復 估我唔到 ##51 的帖子

有冇ching試過水晶聽講ok喎
bigdickknight 發表於 2020-10-6 16:21

西記消費要800大元
邪神來了 發表於 2020-10-23 12:28
西記消費要800大元

願聞其詳🙏🙏🙏
同舞廳消費一樣
回復 邪神來了 ##53 的帖子

唔駛,疫情前我去過好多次
bigdickknight 發表於 2020-10-24 18:15
回復 邪神來了 ##53 的帖子

唔駛,疫情前我去過好多次

文文就係candy?
無好服務介紹!全部老人家

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-28 07:14