大家約私片價錢開幾多?

回復 Lawrence王子 ##80 的帖子

通常幫襯都唔會留wechat,不過囡囡係紅牌好難約所以先諗住留返個聯絡方便再約,真係估唔到有咁嘅下文,私片完都心大心細俾唔俾家用,大家當朋友咁吹水,完全無講過錢,wechat亦唔會點傾,覺得似係SP咁囉。所以問私片要俾幾多真係唔識答,每個人姻緣際遇唔同,每個囡囡都唔同。

人夾人緣。不要一相情願就好!咁就唔會沉船勒!😜
只要開心就是.. .. ..何必想太多
mrbigman 發表於 2019-2-1 01:16
回復 Lawrence王子 ##80 的帖子

通常幫襯都唔會留wechat,不過囡囡係紅牌好難約所以先諗住留返個聯絡方便 ...

可遇不可求。。。
求教约私片怎么玩啊?有什么渠道或者平台吗?
回復 wsoldier ##85 的帖子

留囡囡WECHAT 就得.....再約佢...我第一次都好SHY...問佢可不可以私約.....要多少...但通常..叫我開價..
呢幾日約桑拿女私片應該係最好時機,日日唔駛番工
D1泰Model试过两个,过夜2000
留過V7 肯同你傾下計... 多數私片無問題, 良心價比返人地咪得囉... 自己比得開心咪比公司價.

試過約酒店妹出來玩.(KEEP住V7有傾計), 2天1夜. 由頭到尾無講過錢... 我最尾一刻先比錢佢. 佢呆撚左.
mygoogle 發表於 2019-3-26 12:47
留過V7 肯同你傾下計... 多數私片無問題, 良心價比返人地咪得囉... 自己比得開心咪比公司價.

試過約酒店妹 ...

睇嚟你一定仲靚仔過羅倫斯王子,條女直情沉你船啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 22:56