樓主: gunnershenry

[住宅/民型私竇] 有無師兄食過發利Yen

即係你想得你先有特別服務
1 好難
2 囡囡同你講得你先有 邊個知?
回復 ashleyyoung ##101 的帖子

1真係好難,所以我講左數量唔多
2就算其他人有同一服務都係少數,我都知有d人捨得比勁多錢來玩,但危險點都少過人人加幾百就得。
神之水滴滴 發表於 2020-9-1 08:54
回復 ashleyyoung ##99 的帖子

邏輯係,一個中出係賣點,一個冇呢種服務囉。

無他既 佢冇生意博你肯既 50 50囉~
服務好 健談 可惜仲未復工
有排都未開工...間房都唔同咗囡...
回復 CRT ##15 的帖子

C兄 請問JANICE有開工嗎?

回復 nigo613 ##106 的帖子

你自己問Janice啦,問我做乜春?🤷🏻‍♂️
CRT 發表於 2020-10-24 16:02

真係唔知條友仔痴咗邊條筋...明明個帖講緊阿Yen!
CRT 發表於 2020-10-24 16:02

小得好,抵插
回復 CRT ##107 的帖子

SORRY 啊C 兄
真係唔好意思! 感覺你神通廣大,嚴而有愛。
只係諗住請問一句, 知咪答知唔知咪答唔知。
我以為好簡單,無諗到打搞到C兄你同其他C兄。
回復 ACM1899 ##108 的帖子

多謝C兄。
真係痴痴地筋先會咁問問題。
回復 Tongchan1 ##109 的帖子

多謝C兄
小弟抵插。
難得有D用途俾大家食下花生,抽下水又插下。
同你地下火。
Yen handjob 比得上以前 Abby 魔之手
RoamingCock 發表於 2021-11-15 08:16
Yen handjob 比得上以前 Abby 魔之手

Abby 好好多

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-1 08:22