[芭提雅] 嘩!芭提亞真係變得好能快呀!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

嘩!芭提亞真係變得好能快呀

上個月嚟芭堤亞玩,出咗呢個包膠為師兄們提供最新資訊:

http://141hongkong.com/thread-2200841-1-3.html

呢個月又嚟玩過,點知只係短短一個月(其實只係三個零星期),竟然又有好多轉變

上個月先啱啱開張嘅Super Model已經摺咗!呢間可能係芭堤亞有史巳嚟,最短命gogo吧!開張唔夠一個月就壽終正寢(呢四個字有D敏感)

pattayac01 (2).jpg

另一近步行街街口嘅Lighthouse亦已經關門大吉,呢間吧D女主打鬼佬口味,對一般師兄冇乜影響

pattayac02 (2).jpg

除Windmill外,喺Soi15有另一鬼佬師兄食西吧Babydoll亦關門大吉,比旁邊嘅Electric Blue買咗同打通咗,不過冇乜鬼佬師兄食西

登錄/註冊後可看大圖
!

喺Soi Diamond果間國內人開嘅Naughty Girls,上個月嚟裝修緊

登錄/註冊後可看大圖

今次嚟變咗New Bat!

入到去睇到佢哋張menu,我笑咗!真係明碼實價

pattayac06 (2).jpg

同樣喺Soi Diamond嘅Party Girlz,上次嚟我見到門口拉客D女我就唔開胃!冇入到去幫襯,點知今次嚟想入都冇得入!因為已經摺咗!又一短命吧

之前喺B記對面嘅Bypass,關咗門幾個月後重開,叫Moon,不過同之前Bypass一樣,吧細!不過囡囡算多!SML夠贍收210

pattayac07 (2).jpg

另外有晚步行街除咗人多外,車亦多

再次多謝師兄們收睇 !
點解會有咁多gogobar執笠嘅?
回覆 讚好 不讚 使用道具

dellwtko 發表於 2019-8-12 02:42
嘩!芭提亞真係變得好能快呀 !

上個月嚟芭堤亞玩,出咗呢個包膠為師兄們提供最新資訊:

强烈要求啤兄"徹回" 壽終正寢字眼, 請用 Bars are dead!

謝謝謝詳细 update....

唔止PTy, BKK 都变得很快,我指囡的價錢!

Light house,以前好多靚女,記得我第一次去起碼有一半都揀得,可能場細冇乜客,走走下變晒質,依家摺埋添。

多謝啤酒兄再度更新

市道差成咁, 不過好快又有人接手架喇

市道差所以執笠?

回復 dellwtko ##1 的帖子

Thx report ching 一個月過去一次 羨慕死人

幫啤酒師兄補充多一些資訊。
lighthouse和super model場地少,囡囡少,關門是遲早的事。
New Bat老闆據說是中國人,特點是有懶人沙發,圍著每個鋼管擺放著四五個。老闆從Russian Club找了幾個白人囡囡來跳鋼管舞。有個白人囡囡來自烏克蘭,長得可愛,性格好,英語流利,可以陪酒但不上鐘。其他泰妹相貌很普通,我估計這家店倒閉指日可待。
Moon的老闆好像也是中國人,不太確定。從其他AGOGO挖了很多囡囡過去,相貌都不錯,還是很符合亞洲人口味。為什麼我知道?因為我的相好也被挖角了。

super model咁短命,都比佢呃到幾百銖,都算我好彩

泰國而家生意難做,除左夜店,仲有好多商家結業

PTY的GOGO吧競爭太激烈了..比較不像曼谷那麼拿翹

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

super model 我都係上次去新開 執得咁快 全新裝修都搞成咁
light house都執埋 情意結 我第一次去泰國玩 第一間入既agogo 第一間paybar  第一個沉船女既agogo
new bat個menu 都唔知話佢大咬定明碼實價有得500b 起碼玩半個鍾 d女咩質素?

eato 發表於 2019-8-12 03:05
點解會有咁多gogobar執笠嘅?

淡季,D女唔得,或者風水唔好

AaronLeeA 發表於 2019-8-12 03:08
强烈要求啤兄"徹回" 壽終正寢字眼, 請用 Bars are dead!

謝謝謝詳细 update....

其實"壽終正寢"呢四隻字已經"變咗質"!我頂囇龍都只係會"暫緩"駛用呢四隻字

bbqjoe 發表於 2019-8-12 04:29
Light house,以前好多靚女,記得我第一次去起碼有一半都揀得,可能場細冇乜客,走走下變晒質,依家摺埋添。

咁樣應該係之前嘅事囉!我今年嚟果兩次都唔係好得!唔係都唔會摺啦

CPKELVIN 發表於 2019-8-12 06:21
市道差成咁, 不過好快又有人接手架喇

咁一定!不過步行街呢幾年,年年摺十間八間,開返四五間!咁已經少咗好多間吧

big_pimp_er 發表於 2019-8-12 07:41
市道差所以執笠?

淡季,D女唔得,或者風水唔好

Mark仔 發表於 2019-8-12 07:59
回復 dellwtko ##1 的帖子

Thx report ching 一個月過去一次 羨慕死人

我係咁啱呢兩個月得閒嗻!有D師兄佢哋真係話個個月都嚟㗎